Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Çanakkale’de meydana gelen feci kazada hayatını kaybeden Aynur Kocabey ve Fatma Bektaş için Tekirdağ’da cenaze merasimi yapıldı.

    Çanakkale’de kamyon ile otobüsün çarpışması sonucu hayatını kaybeden Aynur Kocabey ve Fatma Bektaş için Tekirdağ’da cenaze töreni düzenlendi. Fatma Bektaş’ın cenazesi dün, Aynur Kocabey’in cenazesi ise bugün Süleyman Mehmet Efendi Camii’nde kılındı. Törene yakınları katıldı.

    Çanakkale'de kamyon ile otobüsün çarpışması sonucu hayatını kaybeden Aynur Kocabey

    Çanakkale’de meydana gelen kazada kamyon ile otobüsün çarpışması sonucunda yaşamını yitirerek 8 kişi arasında yer alan Aynur Kocabey ve Fatma Bektaş için cenaze töreni Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde gerçekleştirildi.

    Ezine Karayolu’nda gerçekleşen üzücü kaza sonrasında hayatını kaybedenlerin kimlikleri belirlendi. 65 yaşındaki Aynur Kocabey ve 68 yaşındaki Fatma Bektaş için dualar eşliğinde cenaze namazı kılındı.

    Dün Süleyman Mehmet Efendi Camii’nde Fatma Bektaş’ın cenaze namazı icra edilerek defin işlemleri yapıldı. Aynur Kocabey’in cenaze töreni ise bugün aynı camide düzenlenerek, Eski Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi. Törene katılan aile üyeleri ve dostları, acı dolu anlar yaşadı.