Çanakkale’de meydana gelen feci kazada hayatını kaybeden Aynur Kocabey ve Fatma Bektaş için Tekirdağ’da cenaze merasimi yapıldı.

1 Min Read

Çanakkale’de meydana gelen kazada kamyon ile otobüsün çarpışması sonucunda yaşamını yitirerek 8 kişi arasında yer alan Aynur Kocabey ve Fatma Bektaş için cenaze töreni Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde gerçekleştirildi.

Ezine Karayolu’nda gerçekleşen üzücü kaza sonrasında hayatını kaybedenlerin kimlikleri belirlendi. 65 yaşındaki Aynur Kocabey ve 68 yaşındaki Fatma Bektaş için dualar eşliğinde cenaze namazı kılındı.

Dün Süleyman Mehmet Efendi Camii’nde Fatma Bektaş’ın cenaze namazı icra edilerek defin işlemleri yapıldı. Aynur Kocabey’in cenaze töreni ise bugün aynı camide düzenlenerek, Eski Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi. Törene katılan aile üyeleri ve dostları, acı dolu anlar yaşadı.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version