Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanakkale Jandarma Eğitim Merkezinde Acemi Erler İçin Yemin Töreni Gerçekleştirildi

Çanakkale Jandarma Eğitim Merkez Komutanlığı, 2005-3 Tertip 3. Grup acemi erleri için ant içme törenine ev sahipliği yaptı. Törene katılan Vali Ömer Toraman ve Tuğgeneral Yusuf Aslan, erleri kutlayarak ailelerin coşkusunu paylaştı.

Çanakkale Jandarma Eğitim Merkez Komutanlığı, 2005-3 Tertip 3. Grup acemi

Çanakkale’de Acemi Erler Ant İçecek

Çanakkale Jandarma Eğitim Merkez Komutanlığı’nda 2005-3 Tertip 3. Grup acemi erler için bir ant içme töreni gerçekleştirildi.

Bu önemli etkinliğe, Çanakkale Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, Bilecik Jandarma Eğitim Komutanı Tuğgeneral Yusuf Aslan, çeşitli protokol üyeleri ve askerlerin aileleri katılım gösterdi.

Heyecan Dolu Anlar

Törende, genç askerlerin heyecanına ortak olan Vali Toraman, yemin eden acemi erleri tebrik ederek, onlara yeni görevlerinde başarılar diledi.

Ant içme merasimi, askerlik mesleğinin önemini vurgulayan duygusal anlara sahne oldu ve katılımcılara unutulmaz bir deneyim sundu.