Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Büyükçekmece’de Gömülü Bulunan Cesedin Nametullah S.’ye Ait Olduğu Belirlendi

    İstanbul Büyükçekmece’de inşaat halindeki bir villanın bahçesine gömülü bulunan cesedin, kayıp Nametullah S.’ye ait olduğu tespit edildi. Polis, olayla ilgili üç şüpheliyi ‘kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma’ suçlamasıyla tutukladı.

    İstanbul Büyükçekmece'de inşaat halindeki bir villanın bahçesine gömülü bulunan cesedin,

    İstanbul Büyükçekmece’de Şok Olay: Gömülü Ceset Bulundu

    İstanbul’un Büyükçekmece ilçesinde, bir inşaat halindeki villanın bahçesine gömülü olarak bulunan erkek cesedinin Nametullah S. isimli kişiye ait olduğu belirlendi. Cesedin bulunma anı ise havadan kaydedildi.

    Polis Ekipleri Harekete Geçti

    Dün, Kumburgaz Mahallesi’nde polis ekipleri, uzun süredir kayıpta olan ve yabancı uyruklu bir erkek şahsın bulunduğuna dair ihbar aldı. Yapılan çalışmalar sonucunda, ceset inşaat halindeki villanın bahçesinde gömülü olarak bulundu. Olay yerinden alınan ceset, Adli Tıp Kurumu Morgu’na sevk edildi.

    Olayın Detayları Ortaya Çıktı

    Soruşturma kapsamında, 18 Haziran 2025 tarihinde Küçükçekmece Teyfikbey Mahallesi’nde, önceden alacak verecek meselesi nedeniyle kimliği belirsiz bir kişiyi zorla araca bindiren 3 şahsın olduğu tespit edildi. M.Y.K., C.K. ve N.K. isimli şüphelilerin yakalanmasının ardından, tutuklandıkları bilgisi paylaşıldı.

    Yapılan detaylı HTS analizi ve sokak çalışmaları neticesinde kayıp olarak bildirilen Nametullah S.’nin, bu şüphelilere ait inşaat alanına gömülmüş olabileceği değerlendirildi. Bunun üzerine, inşaat alanında yapılan aramalarda, polis köpeğinin tepkisi sonucunda 4 metre derinliğinde Nametullah S.’nin cesedine ulaşıldığı bildirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.