Adıyaman’da Otluk Alan Yangını: Kimliği Belirsiz Şahıslar Soruşturuluyor
Adıyaman’da, henüz kimliği tespit edilemeyen şahıslar tarafından inşaat malzemelerinin bulunduğu alanın yakınındaki bir otluk alanın ateşe verildiği bilgisi alındı.
Olayın detaylarına göre, yangın, Adıyaman merkez Karapınar Mahallesi 27114 Sokak’ta ortaya çıktı. Belirlenemeyen kişi veya kişiler, otluk alanı ateşe vermek suretiyle yangın çıkardı. Alevlerin hızla yayıldığı bu alanda, durumun fark edilmesi üzerine itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi ve alevlere müdahale ederek yangını kontrol altına aldı.
Polis Ekipleri Olay Yerinde İnceleme Başlattı
Yangının başarıyla söndürülmesinin ardından, bölgeye polis ekipleri de intikal etti. Olay yeri inceleme çalışmaları sürerken, yangının çıkmasına neden olan şahısların kaçtığı iddia edilen bir otomobilin tespiti için araştırmalar yapıldığı öğrenildi.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor ve yetkililer, kimliği belirsiz şahısların yakalanması için titiz çalışmalar yürütüyor. Adıyaman’daki bu yangın, bölge halkında endişeye neden oldu.
BURDUR’UN YEŞİLOVA İLÇESİNDE TRAKTÖRDEN YEM İNDİRİLDİĞİ ESNADA FRENİ BOŞALAN TRAKTÖRÜN GERİ KAYMASI SONUCU ALTTA KALAN YAŞLI KADIN HAYATINI KAYBETTİ.
BURDUR’UN YEŞİLOVA İLÇESİNDE TRAKTÖRDEN YEM İNDİRİLDİĞİ ESNADA FRENİ BOŞALAN TRAKTÖRÜN GERİ KAYMASI SONUCU ALTTA KALAN YAŞLI KADIN HAYATINI KAYBETTİ.