Bursa’nın Harmancık İlçesinde Orman Yangınına Beton Pompasıyla Müdahale
Bursa’nın Harmancık ilçesinde meydana gelen orman yangınına, beton pompasıyla müdahale eden ekipte yer alan Ali Yalçın, zorlu mücadele sürecini aktardı.
Yangın Süreci ve Ekip Çalışmaları
Yangının yaklaşık 4 gün sürdüğünü belirten Yalçın, bu süre boyunca yangın bölgesinde aktif olarak görev aldıklarını ifade etti. Yangının söndürülmesi için BUSKİ ve köylülerin su tankerleriyle beton pompalarına su desteği sağladıklarını vurgulayan Yalçın, “Patronumuz Abit Danışman’ın öncülüğünde ekip arkadaşlarımızla birlikte bu zorlu çalışmaya katıldık” açıklamasında bulundu.
Unutulmaz Anlar
Yangın anında hissettiği duyguları da paylaşan Yalçın, “O gün ormanın derinliklerinde hayvanların çığlıkları içimizi dağladı. İnşallah bu tür kötü olaylarla bir daha karşılaşmayız” diyerek, yaşadıkları duyguların zorluğunu vurguladı.
Bursa’daki bu zorlu orman yangınında, yerel halk ve ekiplerin gösterdiği dayanışma dikkat çekerken, yangının sonucunda yaşananlar, ormanın ve çevreyle olan ilişkinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
YANGIN SIRASINDA YAŞADIKLARI EN ETKİLEYİCİ ANLARDAN BİRİNİ PAYLAŞAN ALİ YALÇIN, “O ANLARDA ORMAN İÇLERİNDE HAYVANLARIN BAĞIRIŞLARI YÜREKLERİMİZİ YAKTI. İNŞALLAH BÖYLE KÖTÜ OLAYLAR BİR DAHA YAŞAMAYIZ” SÖZLERİYLE TEMENNİSİNİ DİLE GETİRDİ.
BURSA’NIN HARMANCIK İLÇESİNDE ÇIKAN ORMAN YANGININA BETON POMPASIYLA MÜDAHALE EDEN ALİ YALÇIN, YANGINLA MÜCADELE ETTİKLERİ ZORLU ANLARI ANLATTI.