Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Ankara’da İnşaat Çalışması Sırasında Patlayan Su Borusu Apartmanın İstinat Duvarını Yıktı

    Ankara’nın Mamak ilçesinde inşaat çalışması sırasında bir iş makinesi su borusunu patlattı. Sultan Gökmen, suyun neden olduğu şiddetle apartmanın istinat duvarının yıkıldığını belirtti. Binanın altı suyla dolarken, yetkililere yapılan başvurulara yanıt alınamadığı ifade edildi.

    Ankara'nın Mamak ilçesinde inşaat çalışması sırasında bir iş makinesi su

    **Ankara’da İnşaat Çalışması Esnasında Su Borusu Patladı, Bina İstinat Duvarı Yıkıldı**

    Ankara’nın Mamak ilçesinde gerçekleşen bir inşaat çalışması sırasında, iş makinesinin su borusunu patlatması sonucunda ciddi bir olay yaşandı. Patlayan borudan akan su, hemen yanındaki apartmanın istinat duvarının yıkılmasına yol açtı.

    Olayın Gelişimi

    Mamak ilçesi Türközü Mahallesi 342. Cadde üzerinde bulunan inşaat alanında meydana gelen bu durum, çevre sakinleri arasında paniğe neden oldu. Edinilen bilgilere göre, iş makinesi tarafından patlatılan su borusundan yoğun bir şekilde akan su, yan apartmanın istinat duvarını yıktı. Olayın hemen ardından, ilgili ekipler biriken suları tahliye etmek için harekete geçti ve yıkılan duvarın onarımı için de çalışmalar başladı.

    Vatandaşın Tepkisi

    Olay hakkında konuşan Sultan Gökmen, “Yan taraftaki kepçe su borusunu patlatmış. Suyun şiddetiyle binamızın istinat duvarı yıkıldı. Müteahhit, inşaat alanında boruların bulunduğundan habersiz olduğunu ifade etti. Kayıtlarda ve projede bu alanda boruların varlığı belirtilmemiş. Bu nedenle bu hatayı istemeden yapmışlar. İki yıl önce Büyükşehir Belediyesi burada altyapı çalışması gerçekleştirdi. O zamandan beri binamızın altı sularla dolup taşıyor. İlgili birimlere ulaşmaya çalışıyorum ancak geri dönüş alamıyorum. Can kaybı veya yaralanma olmaması tek sevindirici taraf. Yetkililerden ricam, sesimizi duymaları. Yağmur suları taşarak bizim binamızda birikiyor. Dilekçelerim mevcut ancak ne bir yanıt ne de çözüm geliyor. Bu sorunun çözülmesini bekliyoruz.” dedi.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı