Bursa’nın Osmangazi ilçesinde, İstanbul Yolu üzerindeki bir oto aksesuar dükkanında yangın meydana geldi. Kısa sürede büyüyen alevler, bitişiğindeki oto yedek parça satan dükkana da sıçradı. Yangın ihbarının ardından bölgeye çok sayıda itfaiye, AFAD ve sağlık ekibi yönlendirildi. Yangın nedeniyle oluşan yoğun duman görüş mesafesini neredeyse sıfıra indirdi. Trafik ekipleri, alevlerin söndürülmesi için güvenlik önlemleri alarak, yolu tek şeritli ve kontrollü geçişe açtı. İtfaiye ekipleri, alevlerle mücadelesini sürdürmektedir.
Bursa’da oto aksesuar dükkanında çıkan yangın komşu iş yerine sıçradı, trafik yolları tek şeritten kontrol altına alındı.
Bursa’nın Osmangazi ilçesindeki bir oto aksesuar işletmesinde çıkan yangın, bitişiğindeki dükkana sıçradı. İtfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edilirken, yoğun duman nedeniyle Bursa-İstanbul yolunda trafik güvenliği için tek şeritli geçişe izin verildi.

