Bursa’da Vinç Devrildi, Otomobil Hurdaya Döndü
Bursa’nın Nilüfer ilçesinde meydana gelen olayda, bir inşaat sahasında bulunan yüksek tonajlı vinç yola devrildi. Devrilme sonucunda kabin içinde mahsur kalan operatör, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Olay, inşaat alanının yakınındaki 23 Nisan Mahallesi’nde gerçekleşti.
Vinç, aniden büyük bir gürültü çıkararak devrilirken, kabin içinde bulunan operatör K.M. sıkıştı. Yolda park halindeki lüks aracın üzerine düşen vinç, otomobili kullanılamaz hale getirdi.
Olayın duyulmasının ardından, sağlık, polis ve itfaiye ekipleri hemen bölgeye sevk edildi. İtfaiye ekipleri, operatörü hızlı bir şekilde kurtararak sağlık çalışanlarına teslim etti. Yapılan kontrollerde operatörün sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
Olay Yeri Güvenlik Altına Alındı
Park halindeki otomobil, devrilen vinçle birlikte ciddi hasar aldı ve hurdaya dönüştü. Olay yerine gönderilen vinç yardımıyla devrilen aracın kaldırma işlemi gerçekleştirildi. Bu süreçte, inşaat alanındaki tüm çalışmalar geçici olarak durduruldu.
Polis ekipleri, olay yerinde güvenlik önlemleri alarak, durumu kontrol altına aldı ve inceleme başlattı.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı