Koç burcu günlük, Boğa burcu günlük, İkizler burcu günlük, Yengeç burcu günlük, Aslan burcu günlük, Başak burcu günlük, Terazi burcu günlük, Akrep burcu günlük, Yay burcu günlük, Oğlak burcu, Kova burcu ve Balık burcu aşk iş para günlük burç yorumları,

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu bugün neler bekliyor?

 

 

 


Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu bugün yanımda olan kişilerle karşında okuyor olan kişileri ayıracaktır. Çevresinde yanlış bir anlaşılmaya sebep olmamak için duygularını her zamankinden daha çok bastıracaktır. Kaç günlük süre zarfı içerisinde içine kapanıklık konuşmama gibi durumlar yaşayabilmektedir. Hayatı ile ilgili bütün detayları yeniden gözden geçirecektir. Bugün Mersin'de etkisiyle birlikte duygusal değerlere önem vermesi bir kat daha fazlalaşacaktır. Kalitesini yükseltecek hayata bakış açısı değişecektir. Olumlu enerjileri daha çok etrafına hayatında bulunan yapacağı çalışmalara daha fazla özen gösterecektir.

Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu zamanını partnerine ayıracak daha keyifli bir gün geçirecektir. Bu süre zarfı içerisinde partnerlerinden büyük sürprizler alabilmektedir. Şu sıralar gökyüzünden gelen enerji boğa burcu için olumlu sonuçlar doğuracaktır. Yönetici gezegeni Venüs olan boğa burcu bunun etkisinde kalacak yeni kararlara imza atacaktır. Partneri ile güzel bir akşam yemeği yiyecek ve keyifli sohbetler edecektir. Hayatımın her alanında pozitifliği daha fazla üzerinde hissedecektir.

İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu uzun zamandır ailesini ayırmadığı zamanı giderecek ve aniden planlar yapacaktır. Son zamanlarda yaptıkları harcamalara dikkat etmeyen ikizler burçları maddi anlamda kendilerine çeki düzen verecektir. Olumlu enerjiler almak için olumlu enerjiler yaratması gerektiğinin farkına varacak ve bu şekilde bir plan çizecektir. Çoğu zaman her şeyden erken bunalan ve sıkılan ikizler burcu için yepyeni bir hafta başlamaktadır. İkizler burcu aynı ruh değişimleri yaşadığı için karar verdiği şeylerden bir anda vazgeçebilmektedir. Bu bugün olmakla birlikte hayatında olumsuzluklara neden olabilmektedir.

 

burcdevam.jpg

 

[PAGE]



Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burçları yapılan sözleşmeleri ve planları tekrar gözden geçirmek için adımlar atacaktır. Eline maddi boyutlarda büyük anlamda fırsatlar geçecektir. Eğitim hayatı ile ilgili olumlu şeyler olacaktır. Kendini kariyere odaklayan yengeç burçları için yeni bir aşk başlangıçları olabilmektedir. Günü fazlasıyla verimli geçirecek olan yengeç burçları hayatında yeni bir dönenceye girecektir. Bununla birlikte birçok güzel şeyler başlayacaktır. Duygusal anlamda gün yüzüne çıkan boşluklarını farklı hobiler ve aktivite ile dolduracaktır.



Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burçları kararlı istikrarlı bir burç ailesinden olduğu için maddi konularla ilgili yeni kararlar verecektir. Gündemi sürekli değişen aslan burçları yeni bütçe yaptırımlarına gidebilmektedir. Uzun zamandır ödemediği borçları gün yüzüne çıkacak yeniden ödemek için bir yol izleyecektir. Son zamanlarda sıklıkla detaylara odaklanan aslan burçları için Bu yorgunluk belirtisi olarak karşılarına çıkmaktadır. Yükselen burcu ay burcu güneş burcu aslan olan kişiler Bu günlerde sağlıklarına dikkat etmesi gereken durumlar yaşayabilmektedir.



Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu son zamanlarda takıntılı ve her şeye irdeleyen bir hale gelmektedir. Ay burcu bu sürede ilerlemeye devam ettiği için kendi yaşamındaki projelere tam anlamıyla odaklanamamaktadır. Kendi ruh hali sürekli değiştiği için de yeni değişiklikler kişisel bakım ve bunun gibi şeylere daha fazla zaman ayıracaktır. Uzun zamandır yorgun olan başak burçları muhakkak tatil ihtiyacı duyacak ve birkaç günlük kaçamaklar yapacaktır. Başak burçlarının partnerleri yoksa yeni aşk gündemi kapılarını çalacaktır. Çevresinde hoşlanan kişinin olup olmadığını tespit edecek ve açılmalar gibi duygular ile karşılaşabilecektir.

 

[PAGE]



Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burçları işlerini genelde evden yürütmek isteyecek ve kendini yorgun hissedecektir. Bugün muhakkak sakin bir alanda çalışmak terazi burçlarına daha iyi gelecektir. Yastıkları olaylar terazi burçlarının fazlasıyla yormuş incitmiş olmaktadır. Bu konuda özellikle partnerleri ile yaşadığı sıkıntılar tekrar gün yüzüne gelecek ve kendileri için meditasyon yapma ihtiyaçları hissedecektir. Meditasyonlar sayesinde olumlu enerjisi bir kat daha artacak ve hayatına yansıtacaktır. Uzun zamandır finansal anlamda ve aileleri ile çok büyük problemler yaşayan terazi burçları için yeni başlangıç yapmak zor gibi görünse de bunu başaracak ve en iyi şekilde sonuçlandıracaktır.

Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burçları son zamanda aktif olmadığı sosyal hayatta yeniden aktifleşecektir. Yoğun olarak toplantılara katılacak oldukça önemli ve yeni bağlantıları ile görüşmeler yapacaktır. Akrep burçları kariyerlerinde ve özel hayatlarında bir yükselişe geçecek ve bugüne en iyi şekilde değerlendirecektir. Akrep burçlarının bir anda çevresi birçok kişi tarafından kalabalıklaşabilmektedir. Bundan onur ve gurur duyacak olan akrep burçları için partnerlerinde kıskançlıklar meydana gelmektedir.

Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burçları odak noktasını değiştirecek iş gündemini çoğaltacaktır. Son birkaç gündür hayatındaki duygusal anlamdaki olaylara çok fazla takılan yay burçları artık silkelenip kendine gelecektir. Her şeyi olduğundan daha fazla kafasına takan yay burcu ailesi kendini işe vererek çalışma ortamını ve çevresini değiştirecektir. Bugün yay burçları içine en ideal günlerden olmaktadır. Yay burçları eski neşesini kaybettiği için bugünlerde neşesini arayacak ve sonunda bulacaktır.

[PAGE]



Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burçları dış dünyaya kendini kapattığı için artık açılma vakti gelmektedir. Sürece oğlak burcunun fazlasıyla zorlamış ve eğitim hayatını aksatmış bulunmaktadır. Bu aksaklığa bir dur diyecek olan oğlak burcu için yurt dışı bağlantıları bugün gündeme gelecektir. Oldukça yoğun ve tempolu bir gün geçirecek olan oğlak burçları tabiri caizse kapısını kaşıyacak vakti bugün bulamayacaktır. Aniden iş için seyahatler gün yüzüne çıkabilmektedir. Ani planları sevmeyen oğlak burçları için bu seyahat planı cazip gelecek ve muhakkak değerlendirilecektir. Değerlendirdiği planlar olumlu etkiler doğuracaktır.

Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burçları miras, kredi, vergi, sigorta gibi maddi şeyler ile gündeme gelecektir. Elinden uzun zamandır kaçan bütçe planını yeniden toparlayacak ve daha fazla irdeleyecektir. Eline alması gereken birçok konu olduğunun farkına varan kova burçları ertelediği tüm konuları bugün bir değerlendirme yaparak tartacaktır. Sağlık problemleri ile ilgili dikkat etmesi gereken hususlar ortaya çıkabilmektedir. Şu birkaç gün kova burçları için önemli olacaktır. Kova burçları eskiye dair izleri zor atlattığını bugün daha çok fark edecek ve hayatlarındaki ya da geçmişte bıraktıkları eski ilişkilerine dönmek için çabalar sarf edecektir. Yaptıkları bir yanlış varsa bunu telafi etmek için bugün çabalayacaktır.

Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burçlarının şu sıralar oldukça kafası karışık olduğu için özellikle özel hayatlarında en ufacık olayları bile büyük tepkiler vermektedir. Kendini bozmadan sakin kaldığı takdirde partnerleri onlara oldukça güzel bir adım atacaktır. Kişilik özellikleri bakımından da duygusal olan balık burçları uzun zamandır kendini duygusal anlamda kaptırdığını hissedecek ve bu anlamda kendini geliştirecektir. Her zaman en zoru seçen balık burçları artık bu durumdan yorularak yeni bir hayat kurmak için farklı ve gündemi değiştirecek yollar arayışına gidecektir. Kendi değerinin farkına vararak bunun için buna uygun yollar izleyecektir.