Koç burcu günlük, Boğa burcu günlük, İkizler burcu günlük, Yengeç burcu günlük, Aslan burcu günlük, Başak burcu günlük, Terazi burcu günlük, Akrep burcu günlük, Yay burcu günlük, Oğlak burcu, Kova burcu ve Balık burcu aşk iş para günlük burç yorumları,

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu bugün neler bekliyor?


Koç Burcu Günlük Yorumu

Günün Mottosu: Zor olan hiçbir şey yoktur.

Bugün bazı şeyleri konuşmak, anlatmaya çalışmak sizin için oldukça zor olabilir. Yakın bir arkadaşınızla bunu paylaşsanız, sizi rahatlatacak ve bu zorluğu kırmanıza yardımcı olacaktır. Bu konuşma belki de sizin kendinize güveninizin artmasını sağlayacak ve bu sayede sandığınız kadar zor olmadığını size gösterecektir. Her şeyi anlatmasanız bile, konuşmaya başlamak ve bu zorluğu kırmak için bir yerden başlamanız gerekir. Unutmayın ki kendinizi yeterince anlatabilirseniz karşınızdaki insanlar sizleri daha iyi anlar. Özgüveninizi toparlamalısınız.

 



Boğa Burcu Günlük Yorumu

Günün Mottosu: Hislerime güveniyorum.

Şu anda çevrenizdeki yaşıtlarınız sizlere finansal tavsiyeler verebilirler. Ama siz bu tavsiyelere uymak zorunda değilsiniz. Onlar için doğru ve güvenilir olan yollar sizin için doğru olamaya bilir. Sizin fikirleriniz ve hisleriniz tavsiyelerin önüne geçmelidir. Bu gün alacağınız karaları tavsiyeler üzerine değil hislerinize güvenerek almalısınız. Sizin fikirleriniz ve hisleriniz sizleri daha uzun ve güzel yerlere götürecektir. İlişki hayatınız şuan da durağan olsa da bugün yeni insanlar tanıyacaksınız. Belki de uzun süreli ilişkiler için adım atabilirsiniz.

 



İkizler Burcu Günlük Yorumu

Günün Mottosu: Sonunda mutluluğu yakalarım.

Bugün kendini oldukça yorgun ve karamsar hissediyor olabilirsiniz. Ailevi sıkıntılar, iş hayatınızda yaşadığınız hayal kırıklıkları bunlarda çok büyük bir etken olabilir. Ama gün bitmeden sizi mutlu edecek olaylar yaşamanız mümkün. Sevgiliniz veya eşiniz sizi bu karamsarlık ve yorgunluktan çekip alacak. Sizi oldukça mutlu edecektir. Hem mutluluk hem de karamsarlığı bir arada yaşayacağınız bir gün sizi bekliyor. Güne ne kadar mutsuz başlamış olsanız da gün sonunda oldukça mutlu olacaksınız gibi duruyor.

burcdevam.jpg

 

 

 

 

[PAGE]



Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Günün Mottosu: Yolun sonunda ben kazanacağım.

Bugün sosyal hayatınız oldukça hareketli geçecek görünüyor. Arkadaşlarınızla bolca vakit geçireceksiniz. Yapmak istediğiniz şeyler için adım atmaya başladığınız bir gündeyiz. Yeni şeyler öğrenecek ve bunları hayatınızda kullanmaya başlayacaksınız. Size inanmayanlar olsa daha siz hedeflerinizi belirlemiş emin adımlar atacaksınız. Bu gün ile başlayarak önemli işlere imza atacaksınız. Ev ortamında çok yoğun tempolu bir dönem sizleri bekliyor. Yorulacak olsanız da bu sizi korkutmasın. Bu yorgunluk uzun sürmeyebilir. Yeni işler yeni ortamlar sizleri bekleyebilir. Yeni ilişkiler kurabilir sağlam temeller atabilirsiniz. 

 



Aslan Burcu Günlük Yorumu

Günün Mottosu: Yoruldum ama değecek.

Bu hafta oldukça yorun bir tempoyla çalışmış olabilirsiniz. Temponuz oldukça yüksek olsa dahi dikkatler sizin üstünüzde. Oldukça güzel haberler, olumlu yöndeki değişimler göreceksiniz. Sizin enerjiniz çalışarak artıyor. Çalıştıkça ruh haliniz daha da güzelleşiyor. Bu çalışma azmi ile başaramayacağınız şey yok gibi görünüyor. Kendinizi işe odakladığınız sürece oldukça büyük kazançlar yapacağınız düşünüyoruz. Şu dönemlerde yorulacak fakat emeklerinizin karşılığını alacaksınız gibi görünüyor. İlişki hayatınız sizi bu kadar yormayabilir. Eğer ilişkiniz varsa bugünlerde ciddi kararlar alabilir ciddi adımlar atabilirsiniz. Eğer yoksa da yeni birileriyle tanışım güzel adımlar atabilirsiniz. 

 



Başak Burcu Günlük Yorumu

Günün Mottosu: Yeni planlar yeni hayaller.

Beklediğiniz bazı haberleri alacaksınız. Olumsuz geri dönüşler gelecek ama sakın modunuzu düşürmeyin. Bu ara çok yorulmuş, çok çabalamışsınız. Bu çabanız olumsuz sonuçlanmış görünüyor. Artık yeni bir plan yapma zamanı gelmiş olabilir. Çalışma takviminizi ve hedeflerinizi yeniden gözden geçirmeye başlayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla yapacağınız planlar kafanızı dağıtmanıza yardımcı olabilir. Günü kendinize ayırabilirsiniz. Yalnız kalmayı pek istemeyebilirsiniz. Sevdiğiniz yakın arkadaşlarınızla bir aktiviteler yapmak sizin kendinizi daha mutlu hissetmenize yardımcı olabilir.

 

[PAGE]



Terazi Burcu Günlük Yorumu

Günün Mottosu: Lütfen beni biraz rahat bırakın!

Bugünlerde oldukça yorulmuş olabilirsiniz. İşi gücü bırakıp biraz kafa dinlemek size iyi gelecektir. Çevrenizde size sürekli bir şeyleri yapmanızı söyleyenlerin sesini duymazdan gelebilirsiniz. Onları duymazdan gelebilir ve biraz kafanızı dinleyebilirsiniz. Bazı şeyleri zorlamak bazen bir işe yaramayabilir. Siz de biraz hayatı akışına bırakmaya karar verebilirsiniz. Unutmayın ki siz her zaman değerlisiniz. İlişkilerinizde de kendinizi önemsemeli ve karşınızdaki insana bunu yansıtmalısınız. Sizin değerli olduğunuzu anlamasına yardımcı olmanız gerekebilir. Bazı sorunlar yaşayabilir fikir ayrılıkları içerisine girebilirsiniz. 

 



Akrep Burcu Günlük Yorumu

Günün Mottosu: Üstesinden gelemeyeceğim hiçbir şey yok.

Aileniz içinde parasal mevzular gündeme gelecektir. Çok sıkıntılı olaylar olmasına rağmen sizin uğraşlarınız sayesinde bu konular hafifleyecektir. Alacak verecek konuları ile ilgileneceksiniz. Üzerinize düşenin fazlasını yapmanız gerekebilir. Sınırlarınızı zorlayacak ve büyük bir çaba sarf edeceksiniz. İş konusunda tutumlarınız değişecek ve önceliklerinizi gözden geçireceksiniz. Alışkanlıklarınız bugün ile beraber değişebilir. Sevgiliniz ve eşiniz ile de sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu sorunlar çok ciddi sorunlar olmasa da ilişkinizin seyrini değiştirmeye yardımcı olabilir. Sizi daha güzel adımlar atmaya yüreklendirebilir. 

 



Yay Burcu Günlük Yorumu

Günün Mottosu: İnanırsam başaracağım.

Artık kendini karalarınızı uygulamanın vakti geldiğini düşünüyorsunuz. Bu güne kadar kimse üzülmesin diye yapmayı ertelediğiniz şeyleri yapacaksınız. Ne kadar güçlü olduğunuzun farkına varacaksınız. Ekonomik durumunuzu iyileştirmek için adımlar atacaksınız. Çevrenizde bulunan kadın figürlerinden bazıları size destek olacaktır. Bu süreçte yanınızda kimlerin olduğuna dikkat etmelisiniz. Bu süreçte desteksiz kalabilirsiniz. 

 

[PAGE]



Oğlak Burcu Günlük Yorumları

Günün Mottosu: Ben istersem siz engel olamazsınız.

Bazı konularda planlamalar yapmış olabilirsiniz. Sizinle aynı fikirde olmayan yakınlarınız sizi bu planınızdan geri çevirmeye çalışabilir. Eğer kendinize inanıyorsanız asla vazgeçmemelisiniz. Sizin mutluluğunuzu istemeyen ve gelişmenizi istemeyen yakınlarınız sizi geri çevirmeye çalışacaktır. Doğru yolda olduğunuzu düşüyorsanız kulaklarınızı tıkamanız gerekir. Bu süreçte ilişkileriniz de oldukça kuvvetlenmiş olabilir.

 



Kova Burcu Günlük Yorumu

Günün Mottosu: Kendime zaman ayırmalıyım.

Oldukça panik bir ruh haline bürünmüş olabilirsiniz. Bazı olaylar sizi korkutuyor ve panik yapmanızı sağlıyor olabilir. Biraz rahatlamanız gerekiyor. Bir hafta sonu kaçamağı size iyi gelecek gibi duruyor. Sevdikleriniz ile beraber güzel bir plan yapıp rahatlamaya ihtiyacınız olabilir. İşi gücü bir kenara bırakıp kendinize zaman ayırmalısınız. Güzel bir hafta sonu kaçamağı sayesinde ruhunuzu dinlendirebilirsiniz. Ev yaşantınız da bu süreçte biraz zorlaşabilir. Yoğun bir işin içinde bulabilirsiniz kendinizi. 

Balık Burcu Günlük Yorumu

Günün Mottosu: Işığım her yerden görünsün.

Bugünlerde oldukça keyifli ve mutlu olabilirsiniz. Elinizi attığınız her şey olumlu sonuçlanmış olabilir. Kendinize olan özgüveniniz daha da artmış görünüyor. Çevrenize verdiğiniz pozitif enerji oldukça dikkat çekici görünüyor. İnsanlar üzerinde yarattığını olumlu etkiler ilişki hayatınıza da yansıyabilir. İlişki hayatınız iş hayatınız kadar güzel geçmeyebilir. Fikir ayrılıkları yaşadığınız bir döneme girmiş olabilirsiniz.