Başak Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,Terazi Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,Akrep Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,Yay Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,Oğlak Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,Kova Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,Balık Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları Kısa *Nuray Sayarı , Hande Kazanova ve diğer Astrologların yorumlarından daha farklı bir yorum bizden geliyor.

Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık günlük burç yorumları

KOÇ BURCU 24 Ocak 2020 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün sizin için gerçekçi olmak istediğiniz bir gün olacak. Çeşitli yalanlardan ve kendi hayal dünyanızdan kurtulmak ve gerçeklere yer vermek isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınız, geleceğe ait olan düşünceleriniz, grup halinde olan çalışmalarınızda da bu gerçekçiliğe yer vermeye özen gösterebilirsiniz. Eğer bir kuruluşa katıldıysanız ya da yakın çevreniz ile bir yatırım fikriniz varsa bu işlerinizi daha ciddi hale getirmek için adım atabilirsiniz. İçinden çıkamadığınız problemleriniz var eğer kendinize yeterince güvenirseniz her şeyin altından kolaylıkla kalkabileceksiniz. Burada önemli olan sadece kendinize daha fazla güvenmeniz ve daha ısrarcı olmanız.

UYUMLU BURÇLARI

Koç burçlarının arası en iyi olan yay ve aslan burçlarıdır. Sonrasında koç burcu ile boğa, balık, ikizler ve kova burçları sıralamada iyi olarak adlandırılır. Koç burcunun en uyumsuz olduğu burçların başında ise yengeç, oğlak ve terazi gelir. Orta halli olarak yani ne iyi ne de kötü uyumun söz konusu olduğu burçlar ise akrep ile başaktır.

 

BOĞA BURCU 24 Ocak 2020 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU


Çalışma hayatınıza dair çok olumlu beklentileriniz olmasa da bugün bu durum değişecek ve çok olumlu beklentiler içerisine gireceksiniz. Çalışma arkadaşlarınızla ya da yöneticilerinizle sorunları daha açık ve daha anlaşılır şekilde çekinmeden, dosdoğru şekilde konuşmak isteyebilirsiniz. Hatta bu sorunlar için ürettiğiniz çözümleri onlara bir sunum halinde teklif edebilir ve dikkatleri olumlu yönde üzerinize çekebilirsiniz. Bu sayede kendinizi çalışma hayatınızda daha iyi hissedecek ve övgüleri üzerinizde toplayacaksınız. Bugün aşk hayatınızda ise uzun zamandır yaşadığınız problemleri çözmek için çözüm yolları arayabilirsiniz. Bu durum partnerinizin hoşuna gidecektir.

UYUMLU BURÇLARI

Boğa burcunun arasının en iyi olduğu ve en iyi uyum sağladığı burçlar oğlak ile başaktır. Boğa burcunun uyumsuz olduğu burçların başında ise akrep, kova ve aslan gelir.


[PAGE]

İKİZLER BURCU 24 Ocak 2020 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU


Artık geleceğe yönelik planlar, projeler, hayaller kurmak isteyebilirsiniz. Hatta hayaller yerine daha gerçekçi adımlar da atmak isteyebilirsiniz. Artık küçük detaylarla uğraşmak yerine her şeyi daha genel ve büyük görmek isteyebilirsiniz. Çünkü küçük şeylerle uğraşırken büyük resmi görmeyi unuttuğunuzu fark ettiniz. Mantık düşünceler içerisine girdiğinizden emin olmak için düşündüğünüz şeyleri başkaları ile paylaşarak rahatlamak isteyebilirsiniz. Onların söyledikleri sizin için çok önemli olacak. Önceden meydana gelen maddi konular şuan sizi biraz etkileyebilir daha dikkatli olmalısınız. Yaptığınız anlaşmalarla ilgili tekrar yapılandırma yoluna gidebilirsiniz. Çalışma hayatınıza bu durum olumlu yansıyacaktır.

UYUMLU BURÇLARI

İkizler burcu yay ve başakla iyi anlaşamaz fakat kova ve terazi burçları ile arasındaki uyum oldukça iyidir. Aralarının nötr olduğu burçlar ise balık, akrep ve oğlaktır.

[PAGE]

Yengeç Burcu 24 Ocak 2020 Cuma Günlük Burç Yorumu

Kendinizi bugün çok ama çok iyi hissedeceğiniz bir gün olacak. Kendinizi oldukça iyi hissettiğiniz için kişisel gelişim konusunda araştırmalar yapabilir ve bu alana yönlenebilirsiniz. Yaptığınız bu destekleyici hamleler, görüşmeler sizin için çok yararlı olacaktır. Yapmayı düşündüğünüz bir ortaklık veya başlamayı düşündüğünüz bir ilişki varsa vakit kaybetmeden başlamalısınız. Çünkü size çok büyük fırsatlar sağlayacaklar. Kendinizi dışarıdan gözlemlemeli ve ilerlemeye hız kesmeden devam etmelisiniz. Zihinsel faaliyetlere daha çok ağırlık vermelisiniz. Bu faaliyetler sizi görüşmelerde çok yukarılara taşıyacaktır. Aşk hayatınızda ise beklemediğiniz yenilikler olabilir, hazırlıklı olmalısınız.

 

[PAGE]

Aslan Burcu 24 Ocak 2020 Cuma Günlük Burç Yorumu

İkili ilişkiler konusunda pek olumlu düşünceleriniz bulunmasa da bugünden itibaren düşünceleriniz değişecek ve olumlu şeyler olacak. Aşk hayatınız son zamanlarda durgun şekilde ilerliyordu fakat artık daha hareketli bir döneme giriş yapacaksınız. Sorunlarınızın tamamen yanlış düşüncenizden dolayı büyüdüğünün farkına vardınız ve artık sorunlarınıza karşı daha mantıklı yaklaşmanız gerektiğiniz düşünüyorsunuz. Bugün maddi konularla biraz daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Çalışma hayatınızda bulunan ya da gündelik hayatınızda iletişimde olduğunuz kişilerle daha anlayışlı şekilde diyalog kurmak isteyebilirsiniz. İletişimde bulunduğunuz kişiler bu durumdan oldukça mutlu olacaklar ve sizinle daha çok iletişime geçmek isteyeceklerdir.

 

 

Başak Burcu 24 Ocak 2020 Cuma Günlük Burç Yorumu

Çalışma hayatınızda ve aşk hayatınızda çok büyük hareketlenmeler meydana gelebilir. Çalışma hayatınızda birilerine bağlı kalmadan çalışmak isteyebilir ve bunu hakkında bazı çözüm yolları bulunabilirsiniz. Bununla birlikte yaptığınız projelere çok iyi olacak bazı bilgiler ve bazı düşünceler ekleyebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınız ile bilgi alışverişinde bulunacağınız bir durumda meydana gelebilir. Kendinizi birilerine yardım ederken bulabilirsiniz. Bunu farkında olmadan yapacaksınız ve farkına vardığınızda bu durum size çok büyük bir sevinç sağlayacaktır. Bugün yaşadığınız sorunlarda çözüm yoluna gitmek isteyebilirsiniz. Bunun içinde bazı girişimlerde bulunacaksınız. İşe çok yarayacak ve sorunlarınız çözülecektir.

 

 

[PAGE]

Terazi Burcu 24 Ocak 2020 Cuma Günlük Burç Yorumu

Kendiniz çok uzun zamandır vakit ayıramıyorsunuz. Bugün sonunda bunun için uygun zamanı bulacaksınız. Düşünme zamanınız olduğu için özel hayatınız ile ilgili bazı kararlar verebilirsiniz. Yapmak istedikleriniz konusunda ciddi şekilde düşünecek ve nasıl yapılabileceğinin yollarını arayacaksınız. Kendinizi geliştirmek için bazı hobilere ya da faaliyetlere yönelmek isteyebilirsiniz. Kendinize en uygun olan ve yapmaktan hoşlanacağınız aktiviteleri bulmak sizin için daha iyi olacaktır. Grup çalışmalarında bulunabilirsiniz. Çalışma hayatınızda hiçbir gelişme beklemiyor iken bir gelişme yaşanabilir ve bu gelişme size maddi açıdan da büyük yardımlar sağlayabilir. Yaşanan gelişme hem maddi olarak hem de iş yönünden oldukça yararlı olacak.

 

Akrep Burcu 24 Ocak 2020 Cuma Günlük Burç Yorumu

Bugün ev ya da aile ile ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Bununla birlikte yalnız başınıza kalarak kendi gelişiminiz, şu ana kadar neler yaptınız ve bundan sonra neler yapmak istiyorsunuz gibi konuları düşünebilirsiniz. Bu düşünceler sizi geleceğe dair planlarınızda oldukça rahatlatacaktır. Evinize ve ailenize karşı ilgisiz olduğunuzu fark edecek ve onlara daha çok zaman ayırmaya karar vereceksiniz. Herkese yardımcı olma konusunda daha hassas davranabilirsiniz. Kendinize karşı daha dürüst olacağınız bir döneme giriş yapacaksınız. Bugün arkadaşlarınızla birlikte vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Çevrenizdeki kişiler hakkında olumlu olaylar yaşanabilir.

 

 

Yay Burcu 24 Ocak 2020 Cuma Günlük Burç Yorumu

Çevrenizde bulunan insanlarla bilgi alışverişinde bulunmak isteyebilirsiniz. Kendinizi işinizde ya da normal hayatınızda geliştirmek için bazı eğitimler almak isteyebilirsiniz. Kısa bir seyahate çıkmanın sizin moralinizi düzelteceğini düşünüyor olabilirsiniz bu seyahate kardeşinizle birlikte çıkabilirsiniz. Fikirleriniz ve düşünceleriniz çevrenizdeki kişilerin doğru yollar seçmesine neden oluyor bu nedenle sizinle konuşmak isteyen sayısı daha fazla artabilir. Ortaklaşa yaptığınız işler ya da yatırımlar hakkında oldukça şanslı olduğunuz bir döneme giriyorsunuz bu dönemi değerlendirmeniz de fayda var. Maddi olarak çok bolluk dönemi yaşayacaksınız. İstediğiniz ve hedeflediğiniz şeyleri elde edebilirsiniz.

 

[PAGE]

Oğlak Burcu 24 Ocak 2020 Cuma Günlük Burç Yorumu

Bugün maddi konular ile ilgilenmeniz gereken bir gün olabilir. Maddi olarak gerçekçi yaklaşacak ve harcamalarınızın planlanını yapacaksınız. Harcamalarınız fırsatları ve tehditleri düşünerek yapmanız sizin gelecek döneminizi daha iyi yapmanızı sağlayabilir. Mantıklı adımlar atmak her zaman iyidir. Çalışma hayatınızda ise oldukça şanslı bir dönemde olacaksınız. Kar getirecek işler bağlayabilirsiniz. İş hayatınızda sizin dışınızda bulunan ve şirketi etkileyen çalışmaları denetlemeniz, sorunlar hakkında çözüm üretmeniz daha iyi kar sağlamanızı gerçekleştirebilir. Aşk hayatınızda ise daha ilgili olmaya özen göstermelisiniz. Partnerinizle olan iletişime ilgisizliğiniz etki edecektir. Daha dikkatli olmaya özen göstermelisiniz.

 

 

Kova Burcu 24 Ocak 2020 Cuma Günlük Burç Yorumu

Bir süredir kimseyle iletişime geçmiyor ve kendi halinizde yaşamaya devam ediyorsunuz fakat artık bugün buna son verecekmişsiniz gibi görünüyor. Artık dışarı çıkarak diğer insanlarla iletişime geçme ve kendinizi gösterme zamanının geldiğini düşünüyorsunuz. birçok kişi ile görüşecek ve onlarla yapacağınız faaliyetler sayesinde kendinizi çok kısa bir sürede kanıtlamış olacaksınız. Çalıştığınız ve birlikte faaliyet halinde bulunduğunuz kişilerden övgü cümleleri duyabilirsiniz bu da sizi daha çok motive edecektir. Çalışma hayatınızda ise iş hayatınızı daha iyi hale getirmek için bazı çalışmalarda bulunabilirsiniz. Grup çalışmaları yapmaya ve ilerletmeye özen göstermelisiniz.

 

 

Balık Burcu 24 Ocak 2020 Cuma Günlük Burç Yorumu

Biraz tek başınıza kalmak isteyebilir ve iç dünyanızda ki sorunları halletmek isteyebilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerin sizden bazı şeyleri sakladığınız düşünüyorsunuz bu saklanan konular hakkında bilgi alacağınız durumlar yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizle ilgilenerek orada yaşadığınız sorunların çözümü için biraz çaba gösterebilirsiniz. Gösterdiğiniz çaba sonucunda olaylara başka bir bakış açısıyla bakabilirsiniz. Sorunların böyle daha kolay çözüleceğini görünce daha önce bu bakış açısıyla yaklaşmadığınız için çok üzüleceksiniz. Aşk hayatınızda ise olumlu gelişmeler sizi bekliyor. Hiç ummadığınız anda ummadığımız sürprizler ile karşılaşabilirsiniz. Bu nedenle her an her şeye hazırlıklı olmalısınız.