Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Burak Yılmaz: “Oyun Performansından Memnunum Ama Skor Bizi Tatmin Etmedi”

    Kasımpaşa Teknik Direktörü Burak Yılmaz, Gaziantep FK ile 2-2 berabere kaldıkları maç sonrası, oyundan memnun olduğunu dile getirdi. İkinci yarıda gösterilen performansla galibiyeti kaçırdıklarını belirten Yılmaz, oyuncularının karakterinden gurur duyduğunu vurguladı.

    Kasımpaşa Teknik Direktörü Burak Yılmaz, Gaziantep FK ile 2-2 berabere

    Burak Yılmaz’dan Maç Sonrası Açıklamalar

    Kasımpaşa’nın Teknik Direktörü Burak Yılmaz, Gaziantep Futbol Kulübü ile oynanan maçın ardından yaptığı açıklamalarda, “Sonuçtan ziyade oyundan memnun kaldım” ifadelerini kullandı.

    Beraberlik Puan Durumunu Etkiledi

    Kasımpaşa, Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında Gaziantep FK ile 2-2 berabere kalarak, ev sahibi ekip puanını 44’e çıkarırken, misafir takım da 47 puana ulaşmış oldu. Yılmaz, basın toplantısında mavi-beyazlı takımının ikinci yarıda sergilediği performansın galibiyet için yeterli gelmediğini belirtti. Yılmaz, “Takımımı ve Gaziantep’i kutluyorum. Her iki ekip de sahada ligin başındaki gibi bir mücadele örneği sergiledi. İlk yarıda ufak detaylar sonucunda 2-0 geriye düştük, fakat ikinci yarıda gösterdiğimiz oyunla beraberliği sağladık. Daha iyi bir performans sergileyebilirdik” dedi.

    Oyuncu Reaksiyonu ve Gelecek Planları

    Kasımpaşa’nın oyuncularının ikinci yarıdaki performansından dolayı memnuniyetini vurgulayan Burak Yılmaz, “Çok mutlu oldum ve gurur duydum. Ciddi bir takımız ve ciddi bir camiayız. Ben de bir teknik adam olarak, oyuncularımın ciddiyeti üzerinde durmalıyım. Bu iki haftanın ötesinde, hazırlık maçları da dahil olmak üzere her mücadelede ciddiyetimizi korumalıyız. Çünkü bu tür karşılaşmalar, oyuncuların kariyerinin seyrini belirleyen önemli anlar. Bugün oyuncularımın karakteri ile yeniden gurur duydum. Önümüzdeki sezon için çalışmalarımıza başlamamız gerekecek, neler olacağını hep birlikte göreceğiz” diye konuştu.