İSTANBUL, İZMİR VE ANKARA'DA HAVA NASIL OLACAK? 20 Mart 2024 Hava Durmu

İstanbul'da Çarşamba günü hava yağmurlu bir seyi izleyecek, geçtiğimiz günlerde 15 derece seyreden sıcaklıklar 10 dereyece kadar düşecek.

Ankara yağmurlu hava sıcaklığı 4 ile 13 derece arasında değişecek.

İzmir'de de sağanak yağış bekleniyor. Ancak İzmir diğer şehirlere göre daha sıcak olacak; termometreler 15 dereyece kadar çıkacak.

Dinçer Güner'den Haftalık Burç Yorumları ( 01- 07 Nisan 2024 Haftası ) Dinçer Güner'den Haftalık Burç Yorumları ( 01- 07 Nisan 2024 Haftası )

Sdf Hava Durumu Kar

20 MART ÇARŞAMBA TÜRKİYE GENELİNDE HAVA NASIL OLACAK?

Birkaç gündür yer yer devam eden bahar havasına, yağmur molası veriyoruz. Çarşamba günü neredeyse tüm yurtta yağış bekleniyor. Ancak Eskişehir, Bolu, Kütahya, Hakkari, Bitlis, Van, Ağrı, Erzurum, Ardahan'da kar uyarısı veriliyor.

Bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu geçeceği, bu gece saatlerinde Bursa'dan başlayacak yağışların, yarın öğle saatlerinden itibaren bölge geneline yayılacağı, yağışlar genelikle yağmur, yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar yağışlı şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji Doğu ve Marmara bölgesi için kuvvetli sağanak uyarısı verdi. Kuvvetli sağnalk Rize, Artvin ve Bayburt illerinde de görülecek.