Ziraat Türkiye Kupası C Grubu’nun 2. haftasında Boluspor, 6 Şubat Perşembe günü saat 16.00’da Galatasaray ile kendi sahasında şampiyonluk mücadelesine çıkacak. Bu karşılaşma için hazırlıklarını sürdüren Boluspor’un Teknik Direktörü Arif Ufuk Kahraman, önemli bir maç oynayacaklarını ve Galatasaray’ı en iyi şekilde misafir etmek istediklerini belirtti. Kahraman, “Galatasaray gibi köklü bir kulübe karşı iyi futbol sergilemek istiyoruz,” ifadelerini kullandı.
Ekip, antrenmanlarını teknik direktör yönetiminde gerçekleştirdi. Isınma hareketleri sonrası güç ve kondisyon antrenmanları ile devam eden çalışmalar, çift kale maç ile son buldu. Kahraman, “İyi bir futbol ortaya koymayı amaçlıyoruz,” diyerek, futbolseverlere keyifli bir karşılaşma sunma hedeflerini yineledi.
Teknik Direktör, “Galatasaray ile oynayacak olmamız önemli ama asıl dikkatimizi hafta sonundaki Keçiörengücü maçı üzerine yoğunlaştırmalıyız,” diyerek, Süper Lig hedeflerini gözler önüne serdi. Bolu’nun Süper Lig’deki varlığını sürdürmesini isteyen Kahraman, “Bolu şehrimizi ve armamızı bu lige taşımak istiyoruz,” şeklinde konuştu.
Bolu taraftarının destek gücüne de dikkat çeken Kahraman, “Galatasaray maçı ile yıllar sonra Süper Lig’den bir ekibi şehrimize ağırlayacağız. Taraftarımızın coşkusunu herkes görsün istiyoruz,” dedi.
Son olarak transferlere dair bilgiler veren Kahraman, en az iki takviye planladıklarını ve oyuncu seçiminde büyük titizlik göstereceklerini kaydetti. Yönetimle sürekli iletişim halinde olduklarını belirten Kahraman, “Gelecek oyuncu, mevcut kadromuzdan daha kaliteli olmalı. İnşallah bu hafta içinde transferlerimizi tamamlayacağız,” diyerek sözlerini tamamladı.