Bolu’da Bir Haftada 194 Asayiş Olayı Yapıldı, 99 Şüpheli Gözaltına Alındı

Bolu’da 31 Mart-06 Nisan tarihleri arasında 194 asayiş olayı meydana geldi; toplam 99 şüpheli gözaltına alındı. Bu süreçte 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayların büyük kısmı kişilere yönelik suçlardan oluştu.

Bolu’da 31 Mart-06 Nisan tarihleri arasında 194 asayiş olayı meydana

Bolu’da son yedi gün içinde meydana gelen 194 asayiş olayı sonucunda 99 şüpheli gözaltına alındı. Bu süreçte 3 kişi ise tutuklanarak hapishaneye gönderildi.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, 31 Mart ile 6 Nisan tarihleri arasında 194 asayiş vakası ile karşılaştı. Bu olayların 85’inin bireylere karşı, 62’sinin takip edilmesi gereken suçlar, 24’ünün ise mal varlıklarına karşı işlendiği belirtildi. Ayrıca, 18 olayın kamu düzenine, 5 suçun ise ulusal güvenliğe karşı gerçekleştiği ifade edildi. Olaylarla ilgili olarak toplamda 99 şüpheli gözaltına alınmış olup, aranan 8 kişilerden 3’ünün de yakalanarak ceza infaz kurumuna gönderildiği bildirildi.