Bolu’da Ambasörlük Görevini Üstlenen Başsavcı’nın Bulunduğu Araç Zincirleme Kazada Hasar Gördü: 8 Yaralı

Bolu’da D-100 karayolunda Gerede Cumhuriyet Başsavcısı Aybüke Rana Er’in bulunduğu ambulansın karıştığı kazada 1’i ağır, toplam 8 kişi yaralandı. Olay yerine sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edilirken, Başsavcı Er’in durumu iyi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bolu'da D-100 karayolunda Gerede Cumhuriyet Başsavcısı Aybüke Rana Er'in bulunduğu

Bolu’da Zincirleme Kaza: 1’i Ağır 8 Yaralı

Bolu’da D-100 karayolunda meydana gelen bir zincirleme trafik kazasında 1’i ağır toplamda 8 kişi yaralandı. Olay, Gerede Cumhuriyet Başsavcısı Aybüke Rana Er’i taşıyan ambulansın karıştığı bir çarpışmada gerçekleşti.

Kaza Anı ve Olayın Gelişimi

D-100 karayolu üzerindeki Yeniçağa-Mengen kavşağında gerçekleşen kazada, ambulans bir otomobille çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle başka bir otomobil ve bir tır da kazaya dahil oldu. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda sağlık, jandarma ve polis ekibi sevk edildi. Kazayı gören vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olayda yaralanan 8 kişi, sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından hastanelere sevk edildi. Gerede Cumhuriyet Başsavcısı Aybüke Rana Er’in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Trafik Durumu ve Soruşturma Süreci

Kaza nedeni ile bölgede trafik akışı kontrollü bir şekilde sağlandı. Yetkililer, kazayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı. Olayın nasıl geliştiği ve sorumluların tespiti için çalışmalar sürdürülüyor.