Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Bilecik’te Kayıp Yaşlı Kadın Jandarma Tarafından Bulundu

    Bilecik’in Gölpazarı ilçesinde 67 yaşındaki Emine Abdioğlu, 14.00’te evinden çıktıktan sonra kayboldu. Jandarma, köy muhtarının ihbarı üzerine arama yaptı ve kadın, yoldan 4 kilometre uzakta bulundu. Hafif yaralarla hastaneye kaldırıldı; hayati tehlikesi yok.

    Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde 67 yaşındaki Emine Abdioğlu, 14.00'te evinden çıktıktan

    Bilecik’te Kaybolan Yaşlı Kadın Jandarma Tarafından Bulundu

    Bilecik’in Gölpazarı ilçesine bağlı Bolatlı Köyü’nde, kaybolan bir yaşlı kadın için harekete geçildi.

    Dün saat 14.00 sularında evinden çıkan 67 yaşındaki Emine Abdioğlu’dan bir daha haber alınamadı. Aile ve köy muhtarı, akşam saat 21:30 civarında jandarmaya kayıp başvurusu yaparak durumu bildirdi. Jandarma, kaybolan kadını bulmak için hızlı bir şekilde çalışmalara başladı.

    Olay Yeri ve Kurtarma Süreci

    Emine Abdioğlu, saat 01:00 sıralarında köy merkezine 4 kilometre mesafedeki bir yol kenarında bulundu. Olay yerine ulaşan acil servis ekipleri, burada yaşlı kadına ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Yapılan kontroller sonucu, Abdioğlu’nun yürümekle ilgili kazalar sonucu kollarında ve bacaklarında hafif yaralanmalar tespit edildi. Ancak, kadının hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

    Gölpazarı İlçe Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Emine Abdioğlu, sağlık durumu stabil olduğunda ailevi durumu hakkında bilgi verileceği kaydedildi. Jandarma, kadının kaybolma nedenini araştırmaya devam ediyor.