Bilecikli taekwondo sporcusu Eda Acar, Avrupa Taekwondo Turnuvası'nda üçüncülük elde ederek büyük bir başarıya imza attı. Avrupa Taekwondo Birliği (ETU) tarafından Bulgaristan'ın Dupnitsa kentinde gerçekleştirilen Dupnitsa Open E2 Turnuvası‘nda Bilecik'i temsil eden Acar, sergilediği performansla organizasyonu bronz madalyayla tamamladı. Bu önemli başarı, genç sporcunun azmi ve disiplinli çalışma sürecinin bir sonucu olarak değerlendiriliyor.

Bilecik'in Gururu

Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Demir, Eda Acar'ı ve antrenörü Mesur Düş‘ü tebrik ederek, sporcunun başarılarının devamını diledi. Bu tür turnuvalar, sporcuların uluslararası alanda kendilerini gösterme fırsatı bulmaları açısından büyük önem taşıyor. Eda Acar'ın başarısı, Bilecik'in taekwondo branşındaki gelişimini de pekiştiriyor.

Eda Acar'ın bu başarı ile birlikte, yerel spor camiasında daha fazla destek ve ilgi görmesi bekleniyor. Bu tür organizasyonlar, genç sporcuların kendilerini geliştirmeleri ve uluslararası düzeyde tanınmaları için büyük bir fırsat sunuyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı