Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Bilecik Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birliği’nden Hibe Olarak Gelen Ekskavatörü Hizmetlerine Dahil Etti

    Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Türkiye Belediyeler Birliği’nden alınan hibe ekskavatörün belediye hizmetlerine eklendiğini bildirdi. Subaşı, bu desteğin altyapı projelerini güçlendireceğini ve hizmet kalitesini artıracağını belirtti.

    Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Türkiye Belediyeler Birliği'nden alınan

    Bilecik’in Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Türkiye Belediyeler Birliği tarafından sağlanan bir ekskavatörün belediye hizmetlerine kazandırıldığını açıkladı.

    Başkan Subaşı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bize hibe edilen ekskavatörü hizmetlerimize eklemekten mutluluk duyuyoruz, Bilecik halkına hayırlı olsun” dedi.

    Ayrıca Subaşı, “Türkiye Belediyeler Birliği’nin bu katkısı, Bilecik Belediyesi’nin altyapı projelerini güçlendirmesi ve vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet vermesi adına önemli bir fırsat. Hibe edilen ekskavatör sayesinde, belediye hizmet kapasitesini artırmayı ve daha büyük projelere imza atmayı planlıyoruz” şeklinde sözlerini tamamladı.