Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beyoğlu’nda Para İstemesi Sonucu Bıçaklanan Kişi Hayatını Kaybetti, Şüpheli Tutuklandı

İstanbul Beyoğlu’nda para vermeyen İbrahim Halil H., E.K. tarafından bıçaklanarak hastaneye kaldırıldı fakat kurtarılamadı. E.K., olay sonrası kan lekeleriyle yakalanarak tutuklandı. Gece yaşanan cinayet anı güvenlik kameralarına yansıdı.

İstanbul Beyoğlu'nda para vermeyen İbrahim Halil H., E.K. tarafından bıçaklanarak

**Beyoğlu’nda Bıçaklama Olayı: Para Vermeyen Şahıs Hayatını Kaybetti**

İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde gerçekleşen korkunç bir bıçaklama olayı, Taksim Meydanı’nda para istemesi üzerine çıkan tartışma sonucunda yaşandı. Para talebine olumsuz yanıt veren bir kişi, bıçaklanarak ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan genç, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından gözaltına alınan zanlı ise tutuklandı.

Olayın Gelişimi

Dün gece saatlerinde meydana gelen olay, Beyoğlu’ndaki metro ve otobüs duraklarına inen merdivenlerde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, E.K. isimli şahıs, merdivenlerden inen İbrahim Halil H.’den para talep etti. Para verilmeyince, iki genç arasında gerginlik yaşandı ve bu tartışma sonucunda E.K., İbrahim Halil H.’yi bıçakladı.

İhbar üzerine olay yerine intikal eden sağlık ekipleri, yaralıya anında müdahale etti ve hastaneye kaldırdı. Ancak, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen İbrahim Halil H. yaşamını yitirdi.

Polis Hardiş İle Harekete Geçti

Olayın duyulmasının ardından Beyoğlu Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekipleri, çevreyi sararak geniş çaplı bir inceleme başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda, görgü tanıklarının ifadeleri ve güvenlik kameralarının kayıtları ışığında şüpheli E.K. Tarlabaşı Bulvarı’nda bıçakla birlikte yakalandı.

E.K., Taksim Şehit Haşim Usta Polis Merkezi’ne götürüldü ve burada gerekli işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan E.K., cezaevine gönderildi. Şüphelinin, İbrahim Halil H.’ye isteği doğrultusunda para vermemesi üzerine çıkan tartışma sonucunda bıçaklama eylemini gerçekleştirdiği öğrenildi.

Gece saatlerinde yaşanan cinayet anı, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Önceki Suç Kaydı Ortaya Çıktı

Öte yandan, E.K.’nın daha önce çeşitli suçlardan 11 kaydının bulunduğu tespit edildi. Bu durum, olayın ardından gündeme gelen tartışmaların odak noktasını oluşturdu. Olayla ilgili detayların aydınlatılması için soruşturma sürüyor.