Beyoğlu’nda Motosikletli ile Tartışma Sonrası Silahlı Saldırı
Beyoğlu’nda, motosikletli iki kişiyle girdiği tartışma sonrası havaya ateş açan bir şahıs, kısa sürede polis ekipleri tarafından yakalandı. Olay anı ve sonrasında yaşananlar güvenlik kameralarına yansıdı.
Olayın Gelişimi
4 Kasım 2025 tarihinde, saat 03.45 civarında, Evliya Çelebi Mahallesi’nde motosikletli iki şahsın yanındaki bir kişi, tartışmanın kargaşasında silahlı saldırı gerçekleştirdi. Havaya gelişigüzel ateş eden şüpheli, olay sonrası kaçarken polis ekipleri harekete geçerek araştırmalara başladı.
Yapılan incelemelerde M.A.G. (25) ismiyle tespit edilen şahsın kimlik bilgileri belirlenerek, kısa süre içerisinde yakalandığı bildirildi. Olaydan hemen sonra, suç aleti olan silahı bir çalılık alana attığı öğrenildi.
Ele Geçirilen Silah ve Hukuki Süreç
Polis ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar sonucunda çalılık alanı tarandı ve suç unsuru silah ele geçirildi. M.A.G., “Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Düşürülmesi” suçu kapsamında adli işlemlerin tamamlanmasının ardından, mahkemeye sevk edildi. Yapılan yargılama sonucunda tutuklanan şahıs, cezaevine gönderildi. Olayın seyri ve şahsın bölgeden uzaklaşma anları kameralara kaydedildi.


