Kayseri’de Yabancı Uyruklu Şahıs 3 Kardeşe Bıçakla Saldırdı
Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde, yabancı uyruklu bir şahıs, yolda karşılaştığı yabancı uyruklu 3 kardeşin kıyafetlerine laf ederek, bıçakla saldırdığı iddiaları gündeme geldi. Olayda kardeşlerden 2’si bıçakla, diğer ise darp sonucu yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Sahabiye Mahallesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı üzerinde yabancı uyruklu P.M., yolda karşılaştığı yabancı uyruklu kardeşler A.K. (32), A.M. (21) ve S.M.’ye iddiaya göre kıyafetleriyle ilgili yorum yaptıktan sonra, onlara bıçakla saldırdı. Kardeşlerden A.K. ve A.M. bıçakla yaralanırken, S.M. ise darp sonucu yaralandı. Olay sonrası P.M. kaçarken, çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alarak, P.M.’yi yakalamak için çalışma başlattı. Yaralanan üç kardeş, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yapılan çalışmalar sonucunda P.M. kısa sürede yakalandı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
İhlas Haber Ajansı




