Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Beşiktaş’ta Bodo/Glimt maçı hazırlıkları başladı

    BEŞİKTAŞ, UEFA AVRUPA LİGİ’NDE BODO/GLİMT İLE OYNAYACAĞI MAÇIN HAZIRLIKLARINA, BİR GÜNLÜK İZNİN ARDINDAN BUGÜN YAPTIĞI ANTRENMANLA BAŞLADI.

    BEŞİKTAŞ, UEFA AVRUPA LİGİ'NDE BODO/GLİMT İLE OYNAYACAĞI MAÇIN HAZIRLIKLARINA, BİR

    Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nde Bodo/Glimt ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bir günlük iznin ardından bugün yaptığı antrenmanla başladı.

    BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Fenerbahçe maçında forma giyen futbolcular, salonda rejenerasyon çalışması yaparak günü tamamladılar. Diğer oyuncuların, ısınma koşuları ve 5’e 2 ile başladıkları idman, dar alanda oynanan çift kale maçlarla sona erdi.

    Siyah-beyazlılar, Bodo/Glimt ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, yarın saat 11.30’da yapacağı antrenmanla devam edecek.