İstanbul Beylikdüzü’nde Yol Verme Tartışması Kabusa Döndü
İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen olayda, iki kadın arasında yol verme konusunda tartışma patlak verdi. Tartışmanın büyümesiyle birlikte, kadınlar arasında arbede yaşandı.
Çevredekilerin Müdahale Ettiği Kavga Anları
Olay, Adnan Kahveci Mahallesi’nde gerçekleşti. İddiaya göre, iki kadın arasında basit bir yol verme meselesi yüzünden başlayan tartışma, hızlı bir şekilde kavgaya döndü. Kadınlardan biri başka bir aracın içine girerek diğerine saldırırken, o sırada olaya şahit olan çevre sakinleri araya girdi. Sakinleşmekte zorlanan kadın, kaçan araca tekme atarak tepkisini gösterdi. Bu gergin anlar, çevredeki kameralar tarafından kaydedildi.
Bu olay, yol verme tartışmalarının her zaman daha büyük sonuçlara yol açabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi. Olay yerindeki vatandaşlar, müdahaleleriyle durumu kontrol altına almayı başardı.

					
				