Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eskişehir’de Kamyonete Çarpıp Sıkışan 70 Yaşındaki Sürücü Hastaneye Kaldırıldı, Trafik Durma Noktasına Geldi

Eskişehir’de bir karton yüklü kamyonet, 70 yaşındaki sürücüsü Hasan A.’nın yönetimindeki araca, başka bir kamyonun arkasına çarptı. Kazada yaralanan Hasan A. hastaneye kaldırılırken, trafik bir süre durdu. Polis ekipleri konuyla ilgili soruşturma başlattı.

Eskişehir'de bir karton yüklü kamyonet, 70 yaşındaki sürücüsü Hasan A.'nın

Eskişehir’de Trafik Kazası: Karton Yüklü Kamyonet Sıkıştı

Eskişehir’de meydana gelen kazada, karton yükü taşıyan bir kamyonet, bir kamyona arkadan çarparak sıkıştı. 70 yaşındaki sürücü, kazanın ardından hastaneye kaldırıldı. Kaza, çevreyolunun Ankara yönünde, 75. Yıl Mahallesi’nde gerçekleşti.

Kazanın Detayları ve Yaralının Durumu

Görgü tanıklarının ifadelerine göre, 70 yaşındaki Hasan A. yönetimindeki 26 SC 359 plakalı kamyonet, Bilecik’ten Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’ne giden A.Ö. emrindeki 11 DF 813 plakalı kamyonun arkasına çarptı. Çarpmanın şiddetiyle kamyonetin arka kısmı zarar gördü ve sürücü araç içinde sıkıştı. Olay sonrası bölgeye itfaiye, polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri hızla sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin yardımıyla sıkıştığı yerden çıkarılan 70 yaşındaki Hasan A., ilk müdahalenin ardından ambulansla Eskişehir Şehir Hastanesi’ne götürüldü. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Trafikte Aksaklıklar ve İnceleme Başlatıldı

Kaza nedeniyle bölgede ciddi bir trafik aksamaları yaşandı. Araçların kurtarılmasının ardından polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı. Bu tür kazaların önüne geçebilmek için sürücülere dikkatli olmaları gerektiği hatırlatılıyor.