Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Beşiktaş, Adana Demirspor Maçına Hazırlık İçin Antrenmanlarına Başladı

    Beşiktaş, Adana Demirspor ile oynayacağı maç için antrenmanlarına başladı. Teknik Direktör Ole Gunnar Solskjaer yönetimindeki çalışmalar, kondisyona yönelikti. Takım, yarın Tüpraş Stadyumu’nda taraftarlara açık bir antrenman gerçekleştirecek.

    Beşiktaş, Adana Demirspor ile oynayacağı maç için antrenmanlarına başladı. Teknik

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında karşılaşacağı Adana Demirspor maçına hazırlıklara iki günlük bir aranın ardından bugün gerçekleştirdiği idmanla başladı.

    BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Teknik Direktör Ole Gunnar Solskjaer yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, kondisyon ve taktiğe yönelik bir çalışma olarak işlendi. İdman, öncelikle 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla başlamasının ardından, dar alanda oynanan çift kale maçlarla tamamlandı.

    Siyah-beyazlılar, Adana Demirspor karşılaşmasının hazırlıklarına yarın saat 17.00’de Tüpraş Stadyumu’nda taraftarlar ve basın mensuplarının katılımına açık yapacağı antrenmanla devam edecek.