Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Batman’ın Gercüş İlçesinde Motosiklet Kazasında 17 Yaşındaki Muhammed Bilal Gündüz’ün Bacağı Koptu

    Batman’ın Gercüş ilçesinde, 17 yaşındaki Muhammed Bilal Gündüz’ün kullandığı motosikletin kontrolden çıkarak refüj direğine çarpması sonucu ciddi şekilde yaralandığı bildirildi. Genç sürücünün bacağı koptu ve hastaneye kaldırıldı.

    Batman'ın Gercüş ilçesinde, 17 yaşındaki Muhammed Bilal Gündüz'ün kullandığı motosikletin

    Motosiklet Kazası Gercüş’te Meydana Geldi

    Batman’ın Gercüş ilçesinde gerçekleşen üzücü bir kazada, kontrolden çıkan bir motosiklet refüj direğine çarptı. Kazada 17 yaşındaki sürücü Muhammed Bilal Gündüz ağır yaralandı.

    Kaza, bu sabahın erken saatlerinde, saat 01.00 civarında yaşandı. Muhammed Bilal Gündüz’ün kullandığı 72 ACG 854 plakalı motosiklet, bir anda kontrolünü kaybetti. Genç sürücü, çevre yolu üzerindeki refüj direğine çarparak feci bir kaza geçirdi. Bu çarpışmada, Gündüz’ün bacağı koparak ciddi bir yaralanmaya neden oldu. Kazanın ardından ağır yaralı olan genç, ilk olarak Gercüş Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada acil müdahale edilen Muhammed Bilal Gündüz, ardından daha gelişmiş tedavi için Batman Eğitim Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı