Batman’da Yüzük Krizi: Kadının Parmağına Sıkışan Yüzüğe İtfaiye Müdahale Etti
Batman’da ilginç bir olayda, bir kadın parmağına sıkışan bir yüzük nedeniyle zorlu anlar yaşadı.
Kentte oturan 52 yaşındaki Aslıhan Orak, parmağına taktığı yüzüğün sıkışması sonucunda Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gitti. Ancak hastanedeki müdahalelere rağmen, şişen parmağındaki yüzüğü çıkarmak mümkün olamadı. Bunun üzerine, yardım için Batman itfaiye ekiplerine başvuruldu.
İtfaiye ve Sağlık Ekipleri Koordineli Bir Şekilde Çalıştı
Sağlık ekiplerinin gözetiminde, itfaiye erleri özel mini spiral kesici makine ile işe koyuldular. Dikkatlice ve titizlikle yüzüğü kesen ekipler, kadının parmağına herhangi bir zarar vermeden yüzüğü çıkarmayı başardılar.
Olayın ardından hastane yetkilileri, benzer acil durumlarda sağlık ve itfaiye ekiplerinin birlikte yürüttükleri çalışmaların ne denli önemli olduğunu bir kez daha vurguladılar. Bu tür işbirlikleri, hastaların hayatını kurtarma noktasında büyük önem taşıyor.


