Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Yozgat’ta düzenlenen ORAN Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katılım sağladı.
Bu önemli toplantı, ORAN Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’in başkanlığında, Yozgat Valiliği’nin ev sahipliği ile gerçekleştirildi. Toplantıda, ORAN Kalkınma Ajansı’nın gündemindeki meseleler ele alınırken, hayata geçirilen projeler ve gelecekte yapılması planlanan faaliyetler değerlendirildi.
Başkan Büyükkılıç, toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, alınan kararların bölge için hayırlı olmasını temenni etti. “Yozgat Valiliği’nin destekleriyle ORAN Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplantımızı başarılı bir şekilde tamamladık. Valimiz Sayın Gökmen Çiçek ve diğer katılımcılarla yürütülen görüşmelerin, bölgemize fayda sağlamasını umuyorum,” şeklinde konuştu.
Aynı zamanda, Başkan Büyükkılıç, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile birlikte Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan’ı makamında ziyaret ederek, burada hatıra fotoğrafı çektirdi. Bu ziyaret, iki valilik arasındaki işbirliğini pekiştirmek adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.