Başak burcunun insanlar ile iletişimi

Başak burcu hemen  hemen hiç bir insanla sıkıntı yaşamaz. Empati yeteneği çok fazladır. Mümkün olduğunca insanları kırmaz En uç noktayı düşünerek konuşur. Akıcı bir konuşma diline sahiptir. İkna kabiliyeti oldukça yüksektir. Şeytan tüyü denilen tabir tamda Başak burçlarını anlatır. İnsanlarla iletişimlerinde adeta müptela ederler kendilerine. Hiç bir insan kolaylıkla hayır cevabı veremez Başak burçlarına.

Başak burcunu nasıl mutlu olur?

Başak burcu maddiyata önem vermez. Çok pahalı hediyeler ile kandıramazsınız. Başak burcu samimiyet ister, güven ister, gerçekten değerli olduğunu anlamak ister. Bazen hoş bir akşam yemeğinde sadece gözlerinin içine bakıp seni seviyorum demeniz bile ona alabileceğiniz en pahalı hediyelerden çok daha değerlidir. Samimiyetiniz Başak burcu için her şeyden önce gelir.

Bir Başak burcu kadını için  cebinizdeki para asla kişiliğinizden daha önemli değildir. Karakteriniz her şeyden önce gelir. Bir Başak erkeği için de durum farklı değildir. Zengin kadın avcısı olmazlar hiç bir zaman. Önce kişiliğine önem verirler karşı cinsin.

Başak burcu ile evlenilir mi?

Başak erkeği de kadına da tam ideal eş adaylarıdır. Aşırı derecede evcil ve eşlerine sadıktırlar. Temizlik ve düzen takıntıları vardır. Dağınıklığa tahammül edemezler. Çok dakik insanlardır. Mesela bir Başak kadını ile evlenirseniz asla  diğer kadınları gibi sizi bekletmezler. Tam saatinde mutlaka olacağı yerde olur. Çalışmayı çok severler ama bunun yanı sıra asla eve iş taşımazlar. Başak burcu için eşi ve çocukları ile geçireceği vakit hayatındaki her şeyden daha önemlidir.  Aile onlar için kutsal denilecek derecede anlamlıdır. Boş takıntıları yoktur Başak burcunun. Eve alınması gerekenden daha fazla eşya almaz. Alışverişe gerekmediği sürece çıkmaz. Size her zaman uyumlu, anlayışlı bir eş, çocuklarına ise mükemmel anne ya da baba  olur.