Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Bağcılar’da 5 katlı binanın çatı katında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı

    İstanbul Bağcılar’da bir binanın çatı katında meydana gelen yangın, çevreye sıçradı. İtfaiye ekipleri kısa sürede müdahale ederek durumu kontrol altına aldı. Olayda yaralanan olmadı, polis yangının sebebini araştırıyor. Yangınla ilgili görüş bildiren Yüksel Demir, olası sebebin elektrik kontağı olabileceğini ifade etti.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Bağcılar’da Çatı Yangını Paniğe Neden Oldu

    İstanbul’un Bağcılar ilçesinde yaşanan bir yangın, bölgedeki sakinleri tedirgin etti. 5 katlı bir binanın çatısında bilinmeyen bir sebeple çıkan alevler, yan binanın çatısına da sıçradı, ancak itfaiye ekiplerinin zamanında müdahale etmesiyle yangın kontrol altına alındı.

    Yangın, Hürriyet Mahallesi’nde saat 10.30 civarında patlak verdi. Binanın çatı katında belirlenemeyen bir nedenle alevlerin yükselmesi, kısa sürede büyüyerek yan binalara da sıçramasına neden oldu. Yangını gören mahalle sakinleri, durumu hemen yetkililere bildirdi. Kısa süre içinde olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Polis, güvenlik önlemleri alarak bölgeyi kapattı ve halkı uzakta tutarak olası riskleri minimize etti.

    İtfaiyeden Hızlı Müdahale

    Yangın itfaiye ekiplerinin sunmuş olduğu hızlı ve etkili müdahale ile kontrol altına alındı. Can kaybı veya yaralanmanın yaşanmadığı olayla ilgili olarak, polis ekipleri yangının çıkış sebebini araştırmaya başladı.

    Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Yüksel Demir, “Biz de yangın için buradayız. İtfaiye, yangının sebebini tespit etmeye çalışıyor. İnşallah can kaybımız yoktur. Şu an ekipler, yangının diğer binaya sıçramaması için çaba gösteriyor. Elektrik kontağından kaynaklandığını düşünüyoruz ama umarız öyle değildir,” ifadelerini kullandı.