Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aydın’da yaşlı adamın kemerle boğulma girişimi sonrası hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Aydın’ın Efeler ilçesinde H.G., evdeki sesler üzerine kocası N.G.’yi (70) boğazında kemer ile yerde buldu. H.G. hemen yardım çağırdı. N.G. hastaneye kaldırılırken sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Olayla ilgili incelemeler devam ediyor.

Aydın'ın Efeler ilçesinde H.G., evdeki sesler üzerine kocası N.G.'yi (70)

**Aydın’da Şok Edici Olay: Yaşlı Adam Kemeriyle Kendine Zarar Vermek İstedi**

Aydın’ın Efeler ilçesinde dramatik bir olay meydana geldi. Bir kişi, ev içerisinde eşini yerde kemerle boğazından sıkılmış halde buldu. Hastaneye kaldırılan yaşlı adamın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

**Olayın Gelişimi**

Kurtuluş Mahallesi’nde, 2024 Sokak’ta bulunan bir apartmanda yaşanan olay, güvenlik güçlerini harekete geçirdi. Edinilen bilgilere göre H.G. adlı kadın, evde ani bir gürültü duyarak kocası N.G. (70) ile karşılaştı. Eşini boğazında kemerle sıkılı devlet halinde yerde bulan H.G, durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

**İlk Yardım ve Güvenlik Önlemleri**

Olay yerine ulaşan ekipler, çevredeki güvenliği sağlarken sağlık çalışanları N.G.’ye müdahale etti. Yapılan ilk değerlendirmelere göre, yaşlı adamın boğazına takılı olan kemer nedeniyle intihar girişiminde bulunduğu, sonrasında kemerin kopması sonucu düştüğü tespit edildi. N.G, olay sonrası ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altında alındı. Hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

**Soruşturma Devam Ediyor**

Yaşanan bu olayla ilgili incelemeler aunlamaya devam ediyor. Yetkililer, olayın nedenlerini araştırmak için çalışmalarını sürdürmektedir.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı