Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cizre’de Çocukların Tehlikeli Dicle Nehri Atlayışı Gökyüzüyle Buluştu

Cizre’de yüksek sıcaklıklardan bunalan çocuklar, İsmail Ebul-iz Elcezeri asma köprüsünden Dicle Nehri’ne atlayarak serinlemeye çalıştı. O anlar cep telefonuyla kaydedildi, çevredeki vatandaşlar müdahale etmedi.

Cizre'de yüksek sıcaklıklardan bunalan çocuklar, İsmail Ebul-iz Elcezeri asma köprüsünden

Çocuklar Cizre’de Dicle Nehri’ne Atladı

Şırnak’ın Cizre ilçesinde çocuklar, yüksek hava sıcaklıklarından bunalarak Dicle Nehri’ne tehlikeli bir şekilde atladı. O anlar, çevredekilerin cep telefonlarıyla kaydedildi.

Yürekleri Ağıza Getiren Anlar

Cizre’de, serinlemek amacıyla köprü üzerine çıkan çocuklar, İsmail Ebul-iz Elcezeri asma köprüsünden metresel yükseklikten suya atladı. Hava sıcaklığının artışı, çocukların bu cesur girişimini tetikledi.

Görüntülerde Ne Oldu?

Cep telefonu kayıtlarına geçen bu tehlikeli atlayış, çevrede bulunan vatandaşların müdahalede bulunmamasıyla gerçekleşti. Köprü demirlerinin üstüne çıkarak suya dalan çocuklar, kaydedilen görüntülerde daha sonra yüzerek su yüzeyine çıktıkları gözlemlendi.

Bu tür davranışların tehlikeli olabileceği unutulmamalıdır, ancak çocukların eğlenceli anları hafızalarda yer etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı