Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Aydın’da ruhsatsız silah taşıyan 10 kişi gözaltına alındı, çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.

    Aydın’da jandarma, ruhsatsız silah taşıyan ve silah kaçakçılarına yönelik operasyon düzenleyerek 10 kişiyi gözaltına aldı. Yapılan aramalarda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi. Şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

    Aydın'da jandarma, ruhsatsız silah taşıyan ve silah kaçakçılarına yönelik operasyon

    Aydın’da Ruhsatsız Silah Operasyonu: 10 Şüpheli Yakalandı

    Aydın’da jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen kapsamlı bir operasyon ile ruhsatsız silah taşımakta olan şahıslara ve silah kaçakçılarına göz açtırılmadı. Yapılan çalışmalar neticesinde toplamda 10 kişi gözaltına alınırken, çok sayıda ruhsatsız silah ve mühimmat ele geçirildi.

    Operasyon Detayları

    Aydın İl Jandarma Komutanlığı’nın koordinasyonu ile il genelinde belirlenen hedeflere yönelik düzenlenen operasyon, özellikle ruhsatsız silah taşıyan bireylere ve kaçakçılıkla uğraşan kişilere yönelikti. Elde edilen bilgiler doğrultusunda gerçekleştirilen aramalarda, 10 adet ruhsatsız tabanca, 8 adet tabanca şarjörü, 1 adet kuru sıkı tabanca, 2 adet ruhsatsız av tüfeği, 56 tabanca fişeği, 1 av tüfeği fişeği ve 1 kesici-delici aletin ele geçirildiği bildirildi.

    Jandarma, operasyon sırasında yakalanan 10 şüpheli hakkında adli işlemlerin devam ettiğini açıkladı. Kamu güvenliğini sağlamak amacıyla bu tür operasyonların arttırılacağına vurgu yapıldı.