Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Aydın’da 4. kattan atlayan kadının durumu ağır oldu

    Aydın Efeler’de 4. katından atlayan genç bir kadın, ağır yaralandı. Adnan Menderes Mahallesi’nde bunalıma giren kadına, çevredekiler yardım etmeye çalıştı ancak başarılı olamayarak kendisini boşluğa bıraktı. Olay sonrası hastaneye kaldırıldı.

    Aydın Efeler'de 4. katından atlayan genç bir kadın, ağır yaralandı.

    Aydın’da Bir Kadın 4. Kattan Atladı, Ağır Yaralandı

    Aydın’ın Efeler ilçesinde, bir bina içinde yaşanan trajik olayda, genç bir kadın 4. kattan kendini boşluğa bırakarak ağır yaralandı.

    Olayın detayları, saat 18.30 civarında Adnan Menderes Mahallesi’nde meydana geldi. İddialara göre, kişi henüz bilinmeyen sebeplerden bunalıma girmişti. Genç kadın, apartmanın 3. katındaki dairenin balkonuna çıkarak intihar girişiminde bulundu.

    Çevredekiler İkna Çabası İçindeydi

    Kadının tehlikeli durumunu fark eden mahalle sakinleri, bir yandan 112 Acil Çağrı Merkezine yardım çağrısı yaparken, diğer yandan da kadını sakinleştirmeye çalıştılar. Ancak, çevresindeki uyarılara aldırış etmeyen kadın, balkon demirlerini aşarak kendini boşluğa bıraktı.

    O anlar güvenlik kameraları tarafından kaydedildi ve genç kızın beton zemine düşüşü, izleyenlerin büyük bir şoka girmesine neden oldu. Hemen hastaneye kaldırılan genç kadının durumu ciddiyetini koruyor ve tedavi altına alındığı bildiriliyor.

    Bu olay, bunalımların ve mental sağlık sorunlarının ciddiyetine dikkat çekerken, çevredekilerin zamanında müdahalesinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.