Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Artvin’de Kar Yağışı Nedeniyle Eğitime Bir Gün Daha Ara Verildi

    Artvin’de kar ve soğuk hava günlük yaşamı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Valilik, eğitim ara süresini 26 Şubat’ta bir gün daha uzattı ve hamile, engelli çalışanlar idari izinli sayılacak. Vatandaşlara buzlanma ve yol güvenliği için dikkatli olmaları hatırlatıldı.

    Artvin'de kar ve soğuk hava günlük yaşamı olumsuz etkilemeye devam

    Artvin’deki kar yağışı ve soğuk hava koşulları, günlük hayatı zorlaştırmaya devam ediyor. Artvin Valiliği, öğrenci ve vatandaşların güvenliği için eğitime bir gün daha ara verildiğini bildirdi.

    Valilikten yapılan açıklamada, Artvin genelinde dünden bu yana etkisini artıran kar yağışı ve soğuk hava durumu ile ilgili olarak, bugünkü ilerleyişinin sürdüğü ifade edildi. Bu koşullar yüzünden, özellikle buzlanma ve ulaşımda meydana gelebilecek sıkıntıların önüne geçebilmek adına, eğitime verilen aranın 26 Şubat 2025 Çarşamba gününe kadar bir gün daha uzatılması kararı alındığı belirtildi.

    Artvin ilinde, tüm eğitim kurumlarında (anaokulları, kreşler, ilkokul, ortaokul, liseler, halk eğitim kursları ve özel eğitim okulları) 26 Şubat’ta eğitim faaliyetlerinin olmayacağı duyuruldu. Bunun yanında, kamu kuruluşlarında görevli hamile, engelli ve engelli çocuğa bakmakla yükümlü personelin de idari izinli sayılacağı ifade edildi.

    Yetkililer, vatandaşların buzlanma ve yol güvenliği konularında dikkatli olmaları gerektiğini vurguladı. Özellikle trafikte yaşanabilecek sorunlara karşı tedbirli olunması gerektiğini hatırlattılar.