Araban Ziraat Odası’ndan TMO’ya Dikkat: Randevu Olmadan Ürün Teslimatı Yapılamayacak

Araban Ziraat Odası Başkanı Hasan Altun, bölgede buğday ve arpa hasadı kapsamında TMO’nun randevu sistemiyle alım yapacağını duyurdu. Çiftçilerin, ürünlerini teslim etmek için önceden randevu alması gerektiğini vurguladı.

Araban Ziraat Odası Başkanı Hasan Altun, bölgede buğday ve arpa

Çiftçiler Dikkat! Randevu Almayı Unutmayın

Gaziantep’in Araban ilçesindeki Ziraat Odası Başkanı Hasan Altun, yerel çiftçilere önemli bir hatırlatmada bulunarak, Toprak Mahsulleri Ofisi’nin (TMO) 2025 yılı buğday ve arpa alımlarında randevu sistemi ile işlem yapacağını duyurdu.

Randevu Sistemi Neden Önemli?

Araban ilçesi, Güneydoğu Anadolu’nun tahıl ambarı olarak tanınmakta olup, bu yıl hasat sezonunun başlangıcıyla birlikte çiftçilerin dikkat etmesi gereken bazı hususlar var. Altun, “Değerli üreticilerimiz, 2025 yılı buğday ve arpa alım kampanyası çerçevesinde TMO’nun randevu sisteminin devreye girdiğini belirtmek isterim. Ürünlerinizi teslim edebilmek için mutlaka önceden randevu almanız gerekmektedir. Randevu almak amacıyla TMO’nun resmi web sitesi veya mobil uygulaması aracılığıyla başvuru yapabileceğiniz unutulmamalıdır,” şeklinde konuştu.

Çiftçilerin, bu değişiklikten haberdar olması, ürünlerinin alımında herhangi bir sorun yaşamamaları adına büyük önem taşıyor.