Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) tarafından gelenekleşen ve her yıl büyük ilgi gören futbol turnuvasının 11. edisyonu başlamak üzere. Kura çekimi, AOSB Seyhan Salonu’nda gerçekleştirildi ve 37 takımın grupları belirlendi. Bu yıl da organizasyon, bölgedeki firmalar arasındaki dostluğun, dayanışmanın ve takım ruhunun sahada sergileneceği bir etkinlik olacak.
AOSB’nin 11. Geleneksel Futbol Turnuvası, 13 Nisan 2025 Pazar günü sahne alacak. Bu turnuva, sanayi bölgesindeki çalışanlar için yalnızca bir spor etkinliği değil, aynı zamanda motivasyon ve sosyal kaynaşma fırsatı sunuyor. Aylar sürecek olan bu rekabette AOSB’ye bağlı firmaların çalışanları, sahada zorlu bir mücadele sergilerken, tribünlerde de dostluk bağları güçlenecek.
“Sporun bir araya getirici özelliğine güveniyoruz” diyen AOSB Bölge Müdürü Ersin Akpınar, etkinliğin giderek daha fazla ilgi gördüğünü ifade etti. Akpınar, “Futbol turnuvamız, bölgedeki sanayi kuruluşları arasında birlikteliği, takım ruhunu ve dostluğu güçlendiren köklü bir gelenek haline geldi. Yıllar geçtikçe artan ilgi bizleri sevindiriyor. Sporun bir araya getirici özelliğine inanıyoruz. Bu organizasyon aracılığıyla çalışanlarımız, iş yerlerinde olduğu kadar sosyal yaşamda da birbirleriyle tanışma ve kaynaşma fırsatına sahip oluyorlar. Bu yıl da büyük bir heyecan, coşku ve dostça bir rekabet göreceğiz” dedi. AOSB yönetimi, turnuvaya katılacak tüm ekipleri tebrik ederek, maçların dostluk, centilmenlik ve saygı çerçevesinde geçmesini umduğunu belirtti.