Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Antalya’da Üniversite İçerisinde Ring Otobüsünün Devrilmesi sonucu Sürücü Hayatını Kaybetti, Bir Yolcu Yaralandı

    Antalya’da, Akdeniz Üniversitesi yerleşkesinde belediyeye ait bir ring otobüsü, sürücü Sait Avcı’nın rahatsızlanması sonucu devrildi. Kazada Avcı hayatını kaybederken, yolcu Beycan Dumancı hafif yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

    Antalya'da, Akdeniz Üniversitesi yerleşkesinde belediyeye ait bir ring otobüsü, sürücü

    Antalya Üniversitesi İçinde Feci Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Antalya’da bir üniversite kampüsü içerisinde, belediyeye ait ring otobüsünün devrilmesi sonucu trajik bir olay meydana geldi. Bu kaza sonucunda otobüs sürücüsü yaşamını yitirirken, bir yolcu yaralandı. İlk belirlemelere göre, kazanın sürücünün rahatsızlanmasından kaynaklandığı öğrenildi.

    Kaza Detayları ve Meydana Gelişi

    Kaza, sabah saat 10.00 civarında Antalya’nın Konyaaltı ilçesinin Siteler Mahallesi’ndeki Akdeniz Üniversitesi’nin Teknokent alanında gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait elektrikli otobüs, Sait Avcı’nın (45) sevkinde ring seferi için depodan hareket etti. Otobüs, İletişim Fakültesi yakınlarına ulaştığında, sürücünün aniden rahatsızlandığı iddia edildi ve bu durum sonucunda araç yönünü kaybetti.

    Yolcunun Müdahalesi Başarısız Oldu

    Söz konusu kazayı fark eden yolcu, üniversitede temizlik işi yapan Beycan Dumancı, direksiyona müdahale etmek istese de başarılı olamadı. Kontrolünden çıkan otobüs, yol kenarındaki çöp konteynerlerine çarparak yaklaşık 400 metre ilerledi ve sonunda bir toprak birikintisine çarparak devrildi. Kazanın ardından, çevredeki diğer otobüs sürücüleri, Dumancı’yı araçtan çıkarmak için harekete geçti ve durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirerek yardım çağrısında bulundu.

    Kurtarma Ekipleri Olay Yerinde

    İhbar üzerine olay yerine hemen Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı kurtarma ekipleri, polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Araçta mahsur kalan sürücü Sait Avcı’nın durumunun kontrolden çıkmıştır ve yapılan müdahalelerde şahsın hayatını kaybettiği belirlendi. Avcı’nın cenazesi, ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Ayrıca, kazadan hafif yaralı kurtulan Dumancı, tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.