Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Melikgazi Kayseri Basketbol, Memorial Hastanesi ile Sağlık Sponsorluk Anlaşması İmzaladı

    Melikgazi Kayseri Basketbol, Memorial Hastanesi ile sağlık sponsorluğu anlaşması imzaladı. Kulüp Başkanı Yakup Yüksel, sezon hazırlıklarının sürdüğünü belirtti. Başantrenör Emre Özsarı ise kadronun güçlendiğini ve sezon için iddialı bir hedef belirlediklerini ifade etti.

    Melikgazi Kayseri Basketbol, Memorial Hastanesi ile sağlık sponsorluğu anlaşması imzaladı.

    Melikgazi Kayseri Basketbol’dan Memorial Hastanesi ile Sağlık Sponsorluğu Anlaşması

    Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi takımlarından Melikgazi Kayseri Basketbol, yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, Memorial Hastanesi ile önemli bir sağlık sponsorluğu anlaşması imzaladı.

    Imza töreni, Kadir Has Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Melikgazi Kayseri Basketbol Kulübü Başkanı Yakup Yüksel, etkinlikte yaptığı konuşmada, “Bu sezon çalışmalarımıza başlamış durumdayız. Ahmet Bey’in de belirttiği gibi, takımımız tamamlandı ve yabancı oyuncularımız da kadromuza katıldı. Tüm teknik ekibimiz ve sporcularımızla birlikte antrenmanlarımıza tam kadro devam ediyoruz. Önümüzdeki lig için hazırlıklarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Memorial Hastanesi bizimle her zaman destek oldu. Sosyal bir sorumluluk anlayışıyla yanımızda bulunuyorlar. Başhekimimize ve tüm Memorial Hastanesi çalışanlarına kulübüm adına teşekkür ediyorum. Umarım bu sezon başarılı bir dönem geçiririz.” şeklinde konuştu.

    Başhekim Koyuncu: “Başarı Hikâyelerine Destek Vermekten Gurur Duyuyoruz”

    Memorial Kayseri Hastanesi Başhekimi Dr. Serhat Koyuncu, Melikgazi Kayseri Basketbol’a destek vermekten onur duyduklarını belirterek, “Takımın birbirinden güzel başarı hikâyeleriyle dolu olması bizim için gurur kaynağı. Umarım bu sezon sakatlıkların az olduğu bir dönem geçiririz ve sağlıklı bir kule dönemi ile birçok başarı elde ederiz.” ifadelerini kullandı.

    Lig Öncesi Antrenmanlar Devam Ediyor

    Buna ek olarak, Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Melikgazi Kayseri Basketbol oyuncuları, imza töreninin sona ermesinin ardından lig öncesi antrenmanlarına devam etti. Başantrenör Emre Özsarı yönetiminde gerçekleşen çalışmalarda oyuncular teknik antrenmanlar yaptı.

    Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başantrenör Emre Özsarı, “Geçen sezondan 4-5 oyuncuyla devam ettiğimiz için mutluyuz. Bu hafta itibariyle tüm yabancı oyuncularımız takıma katıldı ve ekibimiz antrenmanlara başlamış durumda. Ligimizin başlangıcı yaklaşık 3 hafta içinde olacak. Ayrıca bu dönemde Erciyes Cup ve Fenerbahçe Cup adını taşıyan iki turnuvaya katılacağız. Kadro yapımıza gelince; mücadeleci, koşan ve defansif anlamda etkili bir oyun sergileyen bir takım oluşturmaya odaklanıyoruz. Bu yıl 3+2 yabancı kuralı ile yeni bir dönem başladı ve bu, bize hazırlık turnuvalarında kendimizi görme ve rotasyonlarımızı genişletme fırsatı sunuyor. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız.” şeklinde ifade etti.