Antalya’da Ağaç Gölgesinde Dinlenen Sürücü, Yılanla Yüz Yüze Geldi

Antalya’da Mustafa Çitfçi, dinlenmek için ağaç gölgesine oturduğunda, ağacın dalında avını kapmaya çalışan bir yılanla karşılaştı. İrkilen Çitfçi, çevredekileri uyararak itfaiyeyi aradı ve olay anını sosyal medyada paylaştı.

Bu haberin fotoğrafı yok

Antalya’da Bir Yılanla Karşılaşan Servis Sürücüsünün Şok Anları

Antalya’da dinlenmek amacıyla bir ağacın altında oturan bir hayvansever, üstünden gelen gürültü ile irkildi. Başını kaldırdığında koca bir yılanla karşılaşarak büyük bir şaşkınlık yaşadı. Yılan, ağzında tuttuğu fareyi yutmaya çalışıyordu.

### Dinlenme Molası Meydan Okuyucu Bir Manzaraya Dönüşüyor

Havalimanına yolcu taşıyan bir firmanın sürücüsü olan Mustafa Çitfçi, dinlenmek için aracını yol kenarındaki ağaç gölgesine park etti. Havanın sıcaklığı dolayısıyla güneşten etkilenmemek için portatif sandalyeyi çıkartan Çitfçi, rahat bir koltukta otururken garip sesler duymaya başladı.

### Yılanla Göz Göze Gelen Sürücü, Çevresini Uyardı

Mustafa Çitfçi, yaklaşık 2 metre boyundaki yılanın ağzında bir hayvan ile karşılaştıkça hemen yerinden kalkarak çevredeki diğer vatandaşları uyarmaya başladı. O anları cep telefonuyla kaydeden Çitfçi, yaşadığı korkutucu deneyimi sosyal medya üzerinden paylaştı. “Transfer saati için bekliyordum. Ağaçların altında biraz serinleyeyim dedim. Ancak başımı kaldırdığımda bir yılanın olduğunu gördüm. Ağzında fare ya da kertenkele gibi bir şey vardı ve onu yutmaya çalışıyordu,” dedi.

### Güvenlik İçin İtfaiye ile İletişim Kuruldu

Yılanı farkedince etrafındaki insanları uyardığını belirten Çitfçi, itfaiyeyi de arayarak durumu bildirdi. “Yılanı görünce ilk başta tiksinme hissi oluştu. Biz bu durumlara alışkınız ama yanımdaki arkadaşlarım tedirgin oldular. Bu sebeple etrafta dikkatli olunması gerekiyor,” diyerek ekledi. Havanın sıcak olması ve ormanlık alanların bulunması sebebiyle, bu tür hayvanlarla karşılaşmanın olası olduğunu vurguladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı