Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Annesinin tabutuna son bakışı yürekleri dağladı

    BARTIN’DA FANATİKLİĞİ İLE HERKESİN TANIDIĞI BEDENSEL ENGELLİ BURAK CAN BİLAL ANNESİNİ KAYBETTİ. BURAK CAN’IN ANNESİNİN TABUTUNA SON KEZ BAKTIĞI ANLAR İSE YÜREKLERİ DAĞLADI

    BARTIN'DA FANATİKLİĞİ İLE HERKESİN TANIDIĞI BEDENSEL ENGELLİ BURAK CAN BİLAL

    Bartın’da fanatikliği ile herkesin tanıdığı bedensel engelli Burak Can Bilal annesini kaybetti. Burak Can’ın annesinin tabutuna son kez baktığı anlar ise yürekleri dağladı

    Fanatik Bartınspor taraftarı olan ve şehirdeki herkesin sempatisini kazanan Burak Can Bilal, annesini kaybetti. Damar tıkanması sonucu yaşamını yitiren Canan Bilal’in ani ölümü bedensel engelli oğlu ve yakınlarını ise hüzne boğdu. Genç yaşında anne acısı yaşayan Burak Can, annesinin son yolculuğuna ise tekerlekli sandalye ile katılabildi.

    Evdeki helalleşmenin ardından Canan Bilal ikindi namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

    Şadırvan Camii avlusuna da gelen Burak Can, uzun süre tabutun başından ayrılmadı. Taziyeleri kabul eden Burak Can, son kez annesinin tabutuna bakarak veda etti. Yürekleri dağlayan Burak Can’ı yanındaki yakınları ve sevenleri sarılıp teskin etmeye çalıştı. Soğuk hava nedeniyle cenaze namazının hemen öncesinde cami avlusundan çıkarılan Bırak Can, evine götürüldü.

    Anne Canan Bilal ise Halatçıyaması Mezarlığı’na gözyaşı ve dualarla defnedildi.