Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Ankara’da Hırsızlık Mağduru Adam, Köpeklerinin Bulunması İçin Yetkililere Çağrıda Bulundu

    Ankara’da evcil hayvan malzemesi satan Osman Güneş, bir yıl arayla iki pomeranian cins köpeğinin aynı kişiler tarafından çalındığını belirtti. Hırsızlık olayının güvenlik kameralarına yansıdığını ifade eden Güneş, köpeklerinin bulunması için yetkililerden destek bekliyor.

    Ankara'da evcil hayvan malzemesi satan Osman Güneş, bir yıl arayla

    Ankara’da, Çankaya’da bir evcil hayvan malzemeleri dükkanı sahibi olan Osman Güneş, bir yıl arayla iki Pomeranian cinsli köpeğinin aynı kişiler tarafından çalındığını iddia ederek yetkililere başvurdu. Köpeklerin kaybolması üzerine güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerin olduğunu belirten Güneş, hırsızlığın ardından uzun bir zaman geçmesine rağmen hayvanlarına ulaşamadığından şikayet etti.

    Güneş, çalınan köpeklerin biri geçen yıl şubat, diğeri ise bu yılın 9 Ocak tarihinde kapısının önünden iki kişi tarafından alındığını söyledi. Olaya dair kaydedilmiş görüntülerin de bulunduğunu ifade eden Güneş, “Kapımın önünden hırsızlık yapıldı ve kamera kayıtları buna tanıklık ediyor. Ancak ulaşılamayan bazı kayıtlar var,” diye ekledi.

    Köpeklerini, özel bir bağ olduğu için çok özlediğini vurgulayan Güneş, çalınan köpeklerinin yavrusunun da kaybolmasının kendisini derinden etkilediğini ifade etti. Güneş, “İlk köpeğimden bir süre sonra diğerinin de kaybolması çok acı. Onlar ailemizin bir parçasıydı,” diyerek yetkililerden yardım talep ettiğini söyledi.

    Güneş, savcılığa dilekçe yazdığını ve karakola başvuruda bulunduğunu ancak henüz bir sonuç alamadığını da belirtti. Son olarak, “Eğer gerekli özen verilirse köpeklerime bir an önce kavuşabilirim. Onları bulmak için elimden gelen her şeyi yaptım. Umarım en kısa zamanda sonuç alırım,” dedi.