Ankara’da Fuhuşa Aracılık Yapan 56 Şüpheli Gözaltına Alındı

1 Min Read

Ankara’da Fuhuş Operasyonu: 56 Şüpheli Yakalandı

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği tarafından gerçekleştirilen kapsamlı bir “telebar” operasyonunda toplam 56 kişi gözaltına alındı.

“Telebar” İle İlgili Soruşturma Başlatıldı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddet ile Cinsel Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından yapılan ihbarlar sonrasında, halk arasında “telebar” olarak bilinen işletmelere yönelik fuhuş faaliyetlerine aracılık ettikleri iddiasıyla soruşturma başlatıldı.

Operasyonun Detayları

Yürütülen soruşturma çerçevesinde, toplam 9 işletmede çalışan 83 şahıs hakkında gözaltı, arama ve el koyma işlemlerine yönelik kararlar alındı. Türkiye’nin başkenti Ankara’da, bu sabah gerçekleştirilen operasyonlarla 56 şüpheli şahıs yakalandı. Diğer şüphelilerin yakalanması için gerekli çalışmalar sürdürülüyor ve soruşturma çalışmaları devam ediyor.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version