Anadolu Otoyolu'nda İstanbul Yönü Trafiğe Kapatıldı
Bolu Valiliği, Anadolu Otoyolu'nun Dörtdivan ile Yeniçağa kavşakları arasında gerçekleştirilecek üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle İstanbul istikametinin trafiğe kapatılacağını açıkladı.
Bu kapsamda, bölgedeki üstyapı onarım çalışmaları sırasında yolun İstanbul yönü trafiğe kapatılırken, ulaşım Ankara yönünden çift yönlü ve kontrollü olarak sağlanacak. Trafik akışı, 2 şerit Ankara ve 2 şerit İstanbul istikametine olacak şekilde düzenlendi.
Cuma Günü Trafiğe Açılacak
Bölgedeki üstyapı onarım çalışmalarının 28 Ağustos 2026 Cuma günü saat 17.00'da tamamlanması hedefleniyor. Çalışmaların bitmesinin ardından kapatılan kesimin yeniden trafiğe açılması planlanırken, yetkililer bu süreçte sürücülerin muhtemel kazaların önüne geçilmesi adına trafik işaret ve işaretçilerine titizlikle uymaları konusunda uyarılarda bulundu.





