Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Aksaray’da Uygulamada 0.50 Promil Alkollü Çıkan Güven U.’nun Sevinci Kameralara Yansıdı

    Aksaray’da alkollü araç kullanan Güven U., kontrol noktasında 0.50 promil alkol tespit edildi. Arkadaşlarıyla birlikte sevinen sürücü, 1 promil sınırını aşmaktan kurtulunca polislere teşekkür etti. Kameralara göre, Güven U. bu tür bir durumla ilk kez karşılaştığını ifade etti.

    Aksaray'da alkollü araç kullanan Güven U., kontrol noktasında 0.50 promil

    **Aksaray’da Alkollü Sürücü Yasal Sınırdan Kurtuldu**

    Aksaray’da uygulama sırasında durdurulan bir sürücünün alkol testi, ilginç bir gelişmeye sahne oldu. 0.50 promil alkollü olarak tespit edilen Karadenizli sürücü, 1 promil limitini geçmediği için ceza almaktan kurtuldu. O an arkadaşlarıyla birlikte yaşadığı sevinç, kamera tarafından kaydedildi.

    **Olayın Gelişimi**

    Güven U. isimli sürücü, Aksaray Gülağaç ilçesindeki Kireçlik mevkiinde, arkadaşlarıyla birlikte alkol almasının ardından şehir merkezine doğru hareket etti. O sırada, bölgede görevli trafik ve asayiş ekipleri, şüpheli bulduğu 06 BJ 1628 plakalı aracı durdurdu.

    Polis, sürücünün ehliyet ve ruhsatını kontrol ettikten sonra, alkol metreyi uzattı. Güven U. ise, alkol alımını en az seviyede yaptığını ifade etti. Bu durumda, polis memurları, yasal olarak verilen 20 dakikalık bekleme süresini sundu.

    **Test Sonucu ve Sevinç Anları**

    20 dakikanın ardından alkol metreye üfleyen sürücü, 0.50 promil sonuç alarak tam yasal sınırda kaldı. Sürücü, 1 promil sınırını aşmadığı için hem ceza almaktan hem de ehliyetine el konulmasından kurtulmuş oldu. Karadenizli sürücü ve arkadaşları, yaşadıkları bu duruma büyük bir sevinçle karşılık verdi.

    Kameralar, arkadaş grubunun mutluluğunu ölümsüzleştirirken, sürücü de polislere teşekkür ederek yasal haklarını hatırlatmayı ihmal etmedi. Bu anlar, izleyenleri gülümsetmeyi başardı.

    **Sürücünün Açıklamaları**

    Kameraların önünde konuşan Güven U., “Bu durum benim hayatımda ilk defa karşılaştığım bir olay. Alkol almadığım için bu şekilde davrandım. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum,” şeklinde açıklamalarda bulundu.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı