Didim Belediyesi, Akbük Mahallesi’nde kurulan semt pazarının ardından, temizlemek üzere Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerini görevlendirdi.
İlçede yaşayanların daha sağlıklı ve temiz bir ortamda alışveriş yapabilmelerini sağlamak amacıyla semt pazarlarında sürdürülen temizlik ve yıkama işlemleri, aralıksız devam ediyor. Bu doğrultuda, Akbük Mahallesi’nde her hafta düzenlenen semt pazarının kurulmasının ardından, ilgili alan detaylı bir şekilde süpürüldü ve tazyikli su kullanılarak yıkandı.
Temizlik faaliyetleriyle ilgili olarak açıklama yapan Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, “Pazaryerlerimizde vatandaşlarımızın sağlığını ön planda tutarak, daha hijyenik bir alışveriş deneyimi sunmak adına temizlik çalışmalarımıza devam ediyoruz. Akbük Pazarı’nın ardından uygulanan detaylı temizlik ve yıkama işlemleri, bu çabalarımızın bir parçası. Didim’in güzelleşmesi için çalışmalarımıza hızla devam edeceğiz” şeklinde bilgi verdi.