Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AİÇÜ Kütüphanesi 100 Bin Basılı ve 100 Bin Elektronik Kaynağa Ulaşarak Bölgenin En Büyük Bilgi Merkezi Olma Hedefini Gerçekleştirdi

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’nin AİÇÜ Kütüphanesi, 100 bin basılı ve 100 bin elektronik kaynak hedefine ulaşarak bölgedeki en büyük kütüphane olma özelliğini kazandı. Rektör Prof. Dr. İlhami Gülçin, kütüphanenin akademik çalışmalara katkısını vurgulayarak, hizmetlerini sürekli geliştireceklerini belirtti.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nin AİÇÜ Kütüphanesi, 100 bin basılı ve

AİÇÜ Kütüphanesi, Kayda Değer Bir Başarı Elde Etti

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ), Recep Tayyip Erdoğan Kültür ve Kongre Merkezi’nde bulunan AİÇÜ Kütüphanesi ile dikkat çekici bir başarıya imza attı. Üniversite kütüphanesi, 100 bin basılı eser ve 100 bin elektronik kaynakla zengin bir bilgi hazinesi oluşturdu. Bu başarı, öğrenciler, akademisyenler ve araştırmacılar için önemli bir kaynak sağlıyor.

Geniş Hizmet Ağı ve Modern Altyapı

AİÇÜ Kütüphanesi, modern yapısı, ferah okuma alanları ve dijital erişim olanaklarıyla yalnızca üniversite öğrencilerine değil, bölgedeki tüm araştırmacılar ve kitap tutkunlarına da hizmet sunmaktadır. Kullanıcılar, basılı kaynakların yanı sıra dünyaca ünlü veri tabanlarına çevrimiçi erişim sağlayarak akademik çalışmalarını küresel ölçekte sürdürebiliyorlar.

Rektör Gülçin’den Önemli Açıklamalar

AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. İlhami Gülçin, kütüphanenin ulaştığı bu hedefin üniversitenin eğitim-öğretim kalitesine olumlu katkılar yapacağını ifade etti. Prof. Dr. Gülçin, kütüphane hizmetlerinin çok daha fazlasını kapsadığını vurgulayarak, “AİÇÜ Kütüphanesi, araştırma desteği, dijital kaynak kullanımı, danışmanlık hizmetleri ve kültürel etkinliklerle öğrencilerimizin ve akademisyenlerimizin yanında yer alıyor. Amacımız, kütüphanemizi bölgenin en güçlü bilgi merkezi haline getirmek ve kaynak sayısını her yıl artırarak daha geniş hizmet sunmaktır” dedi.