Balıkesir Sındırgı’da Deprem Anı Güvenlik Kamerasında
Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde 6,1 büyüklüğünde yaşanan bir deprem, şehirde büyük bir paniğe yol açtı. Bir marketin güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler, depremin etkisini ve vatandaşların paniği gözler önüne serdi.
Panikteki Vatandaşlar Dışarıya Akın Etti
Görüntülerde, depremin meydana gelmesiyle birlikte market içinde bulunan insanların telaşla dışarıya çıktığı anlar dikkate değer. Bu sarsıntının ardından yaşanan panik, bölgedeki vatandaşların endişesini de artırdı.
Ağır Hasar Tespit Edildi
Depremin kaydedildiği binanın ağır hasar aldığı bilgisine ulaşıldı. Olayın ardından AFAD tarafından yürütülen hasar tespit çalışmalarının hala devam ettiği bildiriliyor. Sındırgı’da vatandaşların yaşadığı endişenin yanında, yetkili kurumların durumu kontrol altına alması bekleniyor.
SINDIRGI’DA DEPREM ANI MARKET KAMERASINA YANSIDI
SINDIRGI’DA DEPREM ANI MARKET KAMERASINA YANSIDI